Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 08.07.2021 08:34
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

7 липня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради.

Члени виконкому розглянули проект змін до бюджету Ізяславської міської ради на 2021 рік та вирішили подати його міській раді для розгляду та затвердження в установленому порядку.

За  зверненням КП «Ізяславводоканал» та доданих документів виконавчий комітет встановив поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води КП «Ізяславводоканал» терміном на 5 років.

Рішенням виконавчого комітету було дано згоду  ряду громадян на вчинення правочинів -  укладення договорів де є майнові права дітей.

Також на засіданні виконкому було розглянуто рекомендації КП «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації»   та  заяви юридичних осіб і громадян й додані до них документи з метою ліквідації дублювання адрес було прийнято рішення про присвоєння/анулювання адрес ряду об’єктів нерухомості в місті Ізяслав та в селах громади. Серед інших було прийнято рішення присвоїти адресу пам’ятці архітектури національного значення, Садибі Сангушків XV-XVIII ст. (складові: Палац Сангушків, Дворик з аркадами, місток): вулиця Шевченка, № 10 «Г» місто Ізяслав.   

Іншим рішенням було внесено зміни в рішення від 22  липня  2020  року  №79 «Про надання дозволу на проїзд вантажного автотранспорту на заборонні та наказові дорожні знаки».

У зв’язку з набуттям права власності на рекламну конструкцію рішенням виконкому надано дозвіл сектору культури та туризму Ізяславської міської ради на переоформлення дозволу на розміщення зовнішньої реклами № 228, розміром  6:3 м., адреса: м. Ізяслав, вул. Шевченка, 3.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь