A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено інформаційно-просвітницькийзахід «Добре серце»

Дата: 01.07.2021 10:11
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

Зробити дитину щасливою дуже просто. Досить буде подарувати їй любов, турботу та гідне виховання. В існуючих нині в Україні соціально-економічних умовах значна кількість українських сімей потребує соціального захисту і допомоги, які тією чи іншою мірою надаються державними та громадськими організаціями.

Нещодавно в приміщенні комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» відбувся інформаційно-просвітницький захід «Добре серце» для багатодітних сімей, сімей з дітьми соціальної групи ризику та дітей, які повернулись до сімей із закладів інституційного догляду.

Організатори заходу -  фахівці із соціальної роботи центру надання соціальних послуг спільно із представниками ГО «Друге дихання» подарували дітям рюкзаки, іграшки, розвиваючі ігри.  А ще  - частинку щедрого серця, тепла, доброти та уваги. Під час проведення заходу діти мали змогу познайомитись  з однолітками, поспілкуватись, взяти участь у конкурсі «Малюнок на асфальті», пригоститись солодощами.

В атмосфері доброзичливості, позитивного настрою та готовності батьків до подальшої співпраці організаторами заходу проведено консультування щодо виконання батьківських обов'язків, організації змістовного дозвілля дітей в період літніх канікул, оформлення державних соціальних допомог сім'ям з дітьми. В цей же день розпочала свою роботу «Мамина школа», метою діяльності якої є формування навичок відповідального, усвідомленого батьківства. Основними питаннями, які плануються висвітлювати в ході діяльності «Маминої школи» є   навчання виконанню ролі батьків у створенні  умов для повноцінного розвитку дитини, ознайомлення із особливостями розвитку дитини на різних вікових етапах, цільового використання коштів та інших питань, спрямованих на підготовку батьків для ефективного виконання батьківських  обов'язків.

З величезною вдячністю до проведеного заходу поставилися батьки дітей.А посмішки на обличчях дітей-  що може бути кращим для дорослих!

 

 

 

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь