A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Благоустрій без канікул

Дата: 29.06.2021 16:53
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

Забезпечення дотримання правил благоустрою у населених  пунктах нашої громади -  це щоденна та клопітка справа. Вона не обмежується лише Місячником благоустрою та санітарної очистки чи щотижневими днями прибирання в громаді. Велика роль у цій справі покладається на партнерські стосунки ста роди села та керівників базового підприємства.

Яскравим прикладом таких партнерських відносин є діяльність старости сіл Завадинці, Дібровка, Калетинці Олега Григорука та керівника ТОВ КОМПАНІЯ «УКРЕЛІАГРО»  Володимира Корнійчука.

За останній час за підтримки підприємства було проведено ремонт криниць загального користування: 2 – в селі Завадинці, 1 – в селі Дібровка. Зокрема було проведено заміну дашків над криницями та замінено два колодязні круги. Ремонтні роботи провели: Вячеслав  Цівка, Микола Яковлєв, Микола Павлюк. Всього на  роботи із благоустрою криниць ТОВ КОМПАНІЯ «УКРЕЛІАГРО»  було виділено 12,5 тис.грн.

Також за підтримки ТОВ КОМПАНІЯ «УКРЕЛІАГРО» було проведено поточні ремонти 570 метрів дороги в Завадинці та 100 метрів в Калетинці. Необхідні для проведення ремонтних робіт щебінь та техніку надало підприємство.

Справа наведення благоустрою на території, де ти живеш, завжди залишалася благородною. Охайність та благоустрій залежать від кожного жителя населених пунктів громади, керівництво громади сприяє дотриманню належного порядку через виконання різних програм розвитку.

Роботи з благоустрою триватимуть і далі…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь