Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславчани вшанували пам'ять жертв Другої світової війни

Дата: 22.06.2021 14:42
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

Щороку 22 червня українці відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Пам’ятна дата нагадує, що кожне людське життя має особливу цінність. З цієї нагоди сьогодні в Ізяславі у Парку Слави громадськість та представники  влади Ізяславської територіальної громади  вшанували пам’ять  земляків, які загинули в роки лихоліття Другої світової війни.

У меморіальному заході взяли участь: секретар Ізяславської міської ради Наталія Попко, заступник міського голови Леся Божко, голова Ізяславської територіальної організації Організації ветеранів України Лідія Загоруй, жителі міста та актив ветеранської організації громади.

  «Для українського народу війна була тотальною. Кожна родина і кожна людина, незалежно від віку, статі і соціального стану, були втягнуті у надзвичайно жорстокий вир війни. Територія України була одним з вирішальних театрів бойових дій, ? зазначила у своєму виступі голова ветеранської організації Лідія Загоруй. ? Сьогодні ми схиляємо голови перед святою пам’яттю полеглих та одночасно віддаємо шану живим учасникам тепер уже далекої війни, які своїм ратним подвигом, самовідданою працею забезпечили  перемогу над нацизмом. Тому турбота про них, постійна увага про їх потреби і запити – святий обов’язок – справа честі держави і суспільства в цілому».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та на знак пошани поклали квіти до братської могили воїнів та партизан, які загинули при визволенні Ізяславського краю  в березні 1944 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь