A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання Ізяславського міського голови з Днем медичного працівника!

Дата: 18.06.2021 10:20
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

Є такі професії на землі, яким не можна просто взяти і навчитися, медиком потрібно народитися, потрібно відчути усередині себе, у своїй душі бажання допомагати страждаючим людям, зігріти їх своєю теплотою і розумінням. А крім бажання мають бути знання, впевненість у своїх силах, готовність жертвувати своїм особистим часом, благополуччям, іноді навіть і здоров’ям заради здоров’я іншої людини.

На нинішньому етапі розвитку суспільства працівник медичної установи – це не тільки медик, а і психолог, соціолог, цілитель, людина, яка повинна вміти слухати і чути хворого. Ризикуючи власним життям та нехтуючи особистим спокоєм, українські медики сумлінно виконують клятву Гіппократа.

Кожен медичний працівник вчиться все своє життя. Машини, верстати, механізми – і ті вимагають до себе кваліфікованого підходу. А медичний працівник просто не має права застигати в своєму розвитку і вдосконаленні точно так само, як не може стояти на місці сучасна медицина загалом. В країні реалізується одна з найголовніших реформ – медична, в рамках якої на українців чекає низка нововведень. Переконаний -  реформування медичної галузі забезпечить високу якість обслуговування населення, доступність та ефективне використання матеріально-технічної бази нашої лікарні та амбулаторій.

Тож шановна велика медична родино Ізяславського краю! Від щирого серця вітаю всіх вас з професійним святом.- Днем медичного працівника! Спасибі вам за те, що ви не тільки зберегли в нашій громаді систему надання якісних медичних послуг, а й активно її розвиваєте та удосконалюєте.

Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани, достойної оплати за важку, але таку потрібну роботу. Нехай ваша благородна праця приносить якнайбільше користі людям. Нехай щастить на життєвому шляху, а в професійній діяльності ви досягатимете все нових і нових успіхів. Нехай   командний дух об’єднує ваші колективи.

Зі святом!

 

Сергій Шлегель,

 Ізяславський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь