A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Підписано Меморандум у сфері надання соціальних послуг

Дата: 14.06.2021 11:49
Кількість переглядів: 464

На різних етапах життя людина може потрапити у складні життєві обставини та потребувати професійної соціальної підтримки для їх подолання. Ці обставини можуть бути зумовлені такими чинниками як інвалідність, безробіття, малозабезпеченість, домашнє насильство, ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання своїх обов’язків з виховання дитини, похилий вік чи шкода, завдана конфліктом, тощо. На території Ізяславської територіальної громади комплексну соціальну  роботу із особами/сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, забезпечує комунальна  установа «Центр надання  соціальних послуг»,  діяльність якої спрямована на профілактику складних життєвих обставин, подолання або мінімізацію їх негативних наслідків. Певна частина послуг та проєктів, що реалізуються в рамках соціальної допомоги, виконуються як у співпраці з іншими державними установами, організаціями, органами влади, так і в партнерстві з неурядовими організаціями.

Виходячи із спільного прагнення до розширення й активізації участі неурядових організацій у сфері надання соціальних послуг, які спрямовані на надання допомоги жінкам з дітьми та особам похилого віку, що опинилися у складних життєвих обставинах 10 червня 2021 року між Комунальною установою  «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради (директор Олег Ткаченко) та Громадською організацією «Центр соціального захисту та піклування «Друге дихання» (м.Київ)  (керівник організації Катерина Розора) підписано Меморандум про взаєморозуміння й співробітництво. 

Метою даної співпраці є  проведення соціально - профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставин осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення, надання комплексної допомоги жінкам похилого віку, особам з інвалідністю, жінкам з дітьми,  які залишились без житла та перебувають у складних життєвих обставинах. У рамках такої співпраці планується надання як простих, так і спеціалізованих соціальних послуг особам та сім’ям,  які їх потребують.

 За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь