A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради

Дата: 10.06.2021 11:27
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

 

10 червня відбулось засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради VIII скликання.

Розглянувши клопотання головних лікарів комунальних некомерційних підприємств «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» та «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ізяславської міської ради члени виконкому внесли зміни до фінансового плану КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня»   та  КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік.

         За поданням відділу освіти, молоді та спорту  міської ради було прийнято рішення про збільшення на період  із 1 червня по 31 серпня 2021 року вартості одного дня харчування дітей в закладах дошкільної освіти та дошкільних відділеннях навчально-виховних комплексів під час оздоровчого періоду на 10% за рахунок коштів місцевого бюджету.

         З метою організації ефективної роботи комунальних підприємств, виконавчий комітет  погодив штатний розпис комунального підприємства «Ізяславводоканал» та комунального підприємства «Ізяславтепломережа».

Рішенням виконкому, з метою ефективного розподілу та використання коштів для підтримки міських громадських організацій, які мають соціальну спрямованість, утворено Комісію з розгляду пропозицій (проєктів, заходів) громадських об’єднань, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з бюджету Ізяславської міської ради, як консультативно-дорадчий орган, та затверджено її склад та Порядок розгляду таких пропозицій.

         Окрім цього на засіданні було прийнято про створення постійно діючої комісії з виявлення самовільно розміщених/безхазяйних тимчасових споруд.   

         Також були прийняті рішення про присвоєння адрес, постановку на квартирний облік, виключення квартири з числа службових, надання допомоги на поховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь