A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Аматорські колективи закладів культури Ізяславщини взяли участь у підтвердженні та присвоєнні звань «народний» та «зразковий»

Дата: 07.06.2021 11:25
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

4 червня в концертній залі Ізяславського будинку культури  відбулася атестація колективів Ізяславської громади, які носять почесне звання «народний» та «зразковий». Підтверджували це горде звання 3 народних аматорських колективи (ансамбль духової музики «Музики Надгориння» Ізяславського будинку культури (керівник Юрій Шагун), фольклорний колектив села Ріпки (керівник Наталія Янюк) та ансамбль «Гарний настрій» Ізяславської дитячої школи  мистецтв (керівник Наталія Одійчук))  та 3 зразкових аматорських колективи Ізяславської дитячої школи  мистецтв (хореографічний ансамбль народного танцю «Барвограй» (керівник Зоряна Кузема), хореографічний ансамбль бального танцю «Плеяда» (керівник Руслан Кузема), хореографічний ансамбль сучасного танцю «Оксамит» (керівник Лідія Федорчук)).

Оцінювали рівень виконавської майстерності, артистизм, професійність та сценічну культуру атестаційна комісія, до складу якої увійшли провідні спеціалісти, авторитетні фахівці у сфері музичного мистецтва, хореографії Хмельницького обласного науково-методичного центру культури та мистецтва. У заході також взяли участь заступниця Ізяславського міського голови Леся Божко та завідувач сектору культури та туризму міської рад Валентин Соловйов.

 Ми горді тим, що маємо такі чудові колективи та незмінних  талановитих керівників, які на протязі багатьох років дарують глядачам свій талант, вміння та майстерність не лише в нас на Україні, а й за кордоном.

Віримо, що разом ми зможемо пліч о пліч, взявшись за руки, іти  вперед до розвитку та  процвітання нашої України. У цьому наша надія, тому нехай  емоції наших артистів дарують вам віру в наше майбутнє. Концерт  став яскравим доказом високого рівня виконавської майстерності  колективів.

Бажаємо керівникам  та вихованцям, щоб усе зроблене ними було непідвладне часу і зміні поколінь. Щастя, успіху, удачі керівникам, вихованцям та батькам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь