Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради

Дата: 25.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 450

 

Фото без опису

25 травня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради.

Члени виконкому розглянули та схвалили звіт фінансового управління міської ради про виконання бюджету міської ради за І квартал 2021 року. Також було схвалено проєкт рішення сесії «Про внесення змін до бюджету Ізяславської міської ради на 2021 рік» і рекомендовано подати його  міській раді для розгляду та затвердження в установленому порядку.

Також на засіданні виконкому було заслухано звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств охорони здоров’я   міської ради за І квартал 2021 року.

З метою організації ефективної роботи підприємства, виконавчий комітет   погодив штатний розпис КП «Ізяславводоканал».

Розглянувши звернення КП «Житлосервіс», виконавчий комітет   затвердив норми надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Ізяславської міської ради.

З метою забезпечення безпеки під час відпочинку людей на р. Горинь, відповідно до вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, начальнику КП «Житлосервіс» Віктору Бадраху доручено створити сезонний рятувальний пост і забезпечити його функціонування в період з 01 червня по 15 вересня 2021 року з метою охорони життя людей у місці масового відпочинку на р. Горинь по вул. Грушевського, 2 А в м. Ізяслав (міський пляж).

Відповідно до ст. 33 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 30.10.2013 р. № 841 «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру», з метою забезпечення організації та своєчасного проведення евакуації населення громади у випадку загрози і виникнення надзвичайних ситуацій,  рішенням  виконавчого комітету  утворено комісію з питань евакуації та визначено її персональний склад.

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України,  виконавчим комітетом міської ради, у разі виникнення надзвичайної ситуації місцевого рівня призначено керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Ізяславської міської територіальної громади Сложинського Василя Леонідовича, заступника міського голови.

Відповідно до Бюджетного кодексу України, Методичних рекомендацій щодо підготовки та затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на місцевому рівні, з метою упорядкування процесів формування та використання фінансових ресурсів, забезпечення належної організації роботи на кожній стадії бюджетного процесу,   рішенням виконкому затверджено Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу в Ізяславській  міській раді.

З метою запобігання та протидії домашньому насильству,  виконавчий комітет  створив при Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» спеціалізовану службу первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі на території міської ради. Також було затверджено відповідне Положення.

Відповідно до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень,  виконавчим комітетом створено громадську комісію з житлових питань при виконавчому комітеті  міської ради та затверджено її персональний склад. 

Розглянувши подання відділу «Служба у справах дітей»  міської ради, ухвалу Ізяславського районного суду, рекомендації комісії з питань захисту прав дитини Ізяславської міської ради про доцільність позбавлення батьківських прав громадян, керуючись Сімейним кодексом України,   враховуючи доцільність, обґрунтованість пропозицій комісії з питань захисту прав дитини, виконавчий комітет міської ради затвердив висновок органу опіки та піклування в особі Ізяславської міської ради про доцільність позбавлення батьківських прав громадян  відносно неповнолітніх дітей.   

Також виконкомом надано дозвіл громадянам на вчинення правочину від імені неповнолітніх дітей.

Окрім цього рішенням виконавчого комітету міської ради призначено опікуна над громадянином, щодо якого в Ізяславському районному суді   розглядається справа про визнання її недієздатною.

Рішенням виконавчого комітету передано в приватну власність квартиру (приватизація) з оформленням права приватної власності  житло. 

Розглянувши рекомендації КП «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації» та з метою ліквідації дублювання адрес рішенням виконкому присвоєно адреси окремим будівлях у ряді населених пунктів громади.

З метою забезпечення проведення розрахунків з компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автотранспортом на міських автобусних маршрутах та ефективного використання бюджетних коштів, відповідно до   Порядку компенсаційних виплат автомобільним перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян за рахунок коштів міського бюджету,   виконавчий комітет  затвердив коефіцієнт співвідношення кількості безплатних пасажирів до платних на міському автобусному маршруті № 3 «Комбікормовий завод – Лабази» в розмірі 0,96.

З метою встановлення факту отруєння бджіл, установлення достовірності їх загибелі, обставин та причин загибелі бджіл на території громади,  виконкомом створено постійно діючу комісію із встановлення факту отруєння бджіл та визначено її персональний склад.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця  було надано дозвіл на порушення об’єкта благоустрою на території загального користування в м. Ізяслав. ФОП зобовязано: отримати ордер на право виконання земляних робіт в КП «Комуненерго» та після завершення робіт привести територію в належний стан та письмово повідомити про це   міську раду.

Також рішенням виконкому вирішено надати іншій фізичній особі – підприємцю   дозвіл на тимчасове користування (з 29.05.2021 р. по 01.10.2021 р., у кількості 33 днів) на умовах оренди елементом благоустрою площею 128 м². для розміщення дитячих атракціонів напроти Ізяславської школи мистецтв по вулиці Шевченка, 10 «Б» в м. Ізяслав. Окрім цього підприємця зобов’язано  дотримуватись вимог чинного законодавства щодо встановлених обмежень здійснення господарської діяльності з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Окремими рішенням виконкому затверджено інформаційні картки адміністративних послуг, які надає загальний відділ апарату виконавчого комітету міської ради: інформаційну картку адміністративної послуги – реєстрація місця проживання/перебування; інформаційну картку адміністративної послуги – зняття з реєстрації місця проживання; інформаційну картку адміністративної послуги – видача довідки про реєстрацію місця проживання/перебування особи. 

Також було прийнято рішення про надання допомоги на поховання.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь