A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Профілактичний рейд “Сім’я”

Дата: 21.05.2021 14:02
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

З метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, проведення профілактичної роботи з батьками, які не в повному обсязі виконують батьківські обов’язки, виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм захисту та підтримки, 19 травня  відділом «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради спільно з фахівцями із соціальної роботи відділення КУ «Центр надання соціальних послуг»  Ізяславської міської ради проведено черговий спільний профілактичний рейд “Сім’я” на території сіл Васьківці, Більчин, Лопушне, Мислятин. Перевірено умови проживання 10 сімей, в яких виховується 24 дитини.

         Відвідано 1 дитину, позбавлену батьківського піклування, під опікою громадян. Порушень прав та законних інтересів дитини не виявлено.

Також перевірено умови проживання 2 дітей, поставлених на облік відділу, як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах, у зв’язку з неналежними виконанням матірю батьківських обов’язків.

Окрім того, проведено обстеження умов проживання в 2 кризових сім’ях з 2 дітьми. Матерям зауважено на необхідність наведення належного санітарного стану в помешканні, роз’яснено вимоги законодавства щодо умов проживання дітей; ініційовано притягнення до адміністративної відповідальності 1 матері за невиконання батьківських обов’язків та постановку 1 дитини на облік дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час рейду проінспектовано 5 багатодітних сімей, в яких виховується 15 малолітніх дітей. Умови проживання дітей підтримуються в задовільному санітарному стані.

         З батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності забезпечення належного догляду за дітьми, відповідального батьківства, попередження зловживання алкогольними напоями та куріння, відповідального ставлення до виховання, навчання та утримання дітей, ознайомлено із законодавчими документами стосовно належного виконання ними своїх батьківських обов’язків та, у разі недбалого ставлення до їх виконання - попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність.

За результатами рейду складено відповідні акти та надано терміни батькам для усунення виявлених недоліків.

 

 

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь