Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Стартував Регіональний дистанційний фестиваль-конкурс поезії, гумору і пісні ім. Василя Івановича Кравчука «Стежками діда Василя»

Дата: 14.05.2021 15:36
Кількість переглядів: 834

Фото без опису

Фестиваль проводиться із метою  вшанування творчості поета і гумориста Василя Івановича Кравчука, популяризація поетичної та пісенної творчості Хмельниччини та художньо-естетичного виховання дітей та молоді.

Організаторами фестивалю-конкурсу виступають: Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва, сектор культури та туризму Ізяславської міської ради та Ізяславський будинок культури Ізяславської міської ради.

До участі у фестивалі-конкурсі запровшуються: учні загальноосвітніх та мистецьких шкіл області; творча молодь, дорослі любителі поезії, пісні та гумору; творчі колективи – вокальні ансамблі, театри малих форм.

Учасники поділяються на 2 вікові категорії: перша вікова категорія від 10 – 14 років включно;  друга вікова категорія 15 років і більше. Кожен учасник виконує 1 твір Василя Кравчука.

Учасники виступають в 2-ох номінаціях: поезія, гумор; пісня.

Конкурсні виступи оцінюються журі за 10-ти бальною системою.

Переможці конкурсу визначаються у кожній з номінацій та вікових категорій.

Переможці конкурсу нагороджуються дипломами і сувенірами, а решта учасників дипломами за участь.

Дистанційний Фестиваль-конкурс «Стежками діда Василя» відбудеться з 14.05.2021 року по 30.05.2021 року включно в онлайн режимі.

Визначення переможців у кожній з номінацій та віковій категорії відбудеться з 31 травня 2021року по 2 червня 2021 року.

Кожен учасник направляє заявку (з поміткою «Стежками діда Василя») на участь у дистанційному фестивалі-конкурсі відповідного зразка (додається) та відео виступу до 30 травня 2021 року включно. Заявки на участь у фестивалі-конкурсі подаються на електронну адресу: culture-iz@ukr.net  (з поміткою «Стежками діда Василя» (обов’язково). Відео виступу завантажується в мережі Фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/groups/378955720102173 (група «Фестиваль-конкурс «Стежками діда Василя») , або на ресурси Youtube, Google Диск, тощо і надсилається посилання (підписане) на електронну адресу Ізяславського Будинку культури: culture-iz@ukr.net  (з поміткою «Стежками діда Василя»).

Конкурс відбувається без вступного внеску.

Додаткову інформацію щодо участі у дистанційному фестивалі-конкурсі  «Стежками діда Василя» можна отримати за телефоном 098 528 03 45.

14.05.2021 р.

За матеріалами сектору культури та туризму Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь