A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено профілактичний рейд «СІМ’Я», «ДІТИ»

Дата: 14.05.2021 14:20
Кількість переглядів: 878

Проведення профілактичних рейдів – це одна з форм роботи, метою якої є запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, профілактика дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм захисту та підтримки. Саме тому відділом «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради спільно з фахівцями із соціальної роботи відділення КУ «Центр надання соціальних послуг»  Ізяславської міської ради, відділу «Ізяславське бюро правової допомоги» Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено профілактичний рейд «Сім’я», «Діти» на території с. Білогородка та відвідано  6 сімей, в яких виховується  8 дітей.

У ході  проведеної роботи було відвідано 4  сім’ї, в яких виховується 6 дітей, поставлених на облік, як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах та сім’ю опікуна, в якій виховується дитина, позбавлена батьківського піклування.

Під час візитів з батьками проведено профілактичні бесіди щодо  формування соціально-побутових навичок та підтримання належних умов проживання, підвищення рівня виховного потенціалу батьків та формування навичок усвідомленого батьківства, проведено профілактичні бесіди щодо ведення здорового способу життя, попереджено про адміністративну, кримінальну та цивільно-правову відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Порушень прав та законних інтересів дитини, позбавленої батьківського піклування в сім’ї опікуна не виявлено, створюються необхідні побутові умови, умови для виховання й розвитку підопічного.

Фото без опису

Також начальником служби у справах дітей Раїсою Ткаченко спільно з ДОП відділу поліцейської діяльності № 2 Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області Нечипоруком А.В., старостою сіл Лютарка, Михля, Мокрець Романюк І.С., медичним працівником Морозюк Т.В. в с. Михля виявлено дитину, яка опинилася у складних життєвих обставинах (її мати вживає алкогольні напої).

 Дитину влаштовано в дитяче відділення Ізяславської ЦРЛ. На чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Ізяславської міської ради буде виноситись питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав її матері. 

 

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь