A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД «СІМ’Я»

Дата: 13.05.2021 09:41
Кількість переглядів: 435

Фото без опису

З метою соціального захисту дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності, виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відділом «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради 12 травня проведено рейд «Сім’я». Так начальником відділу Раїсою Ткаченко спільно з старостою сіл Радошівка, Путринці Володимиром Годованцем,  фахівцем із соціальної роботи відділення КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Наталією Зелінською на території села Радошівка обстежено умови проживання 2 родин, в яких виховуються 7 дітей.

З батьками родини, в якій виховуються 4 малолітніх дітей проведено профілактичну бесіду щодо необхідності забезпечення належного догляду за дітьми, створення необхідних умов для проживання, цільового використання державної допомоги на дітей, роз’яснено їх права та обов’язки. Надано місячний термін для виправлення виявлених недоліків.

Також обстежено умови проживання 3 дітей, які знаходяться на вихованні та утриманні бабусі і дідуся.  Мати дітей самоусунулася від виховання, веде бродячий спосіб життя. На розгляді  Ізяславського районного суду знаходиться справа щодо позбавлення її батьківських прав. Дітям створені нормальні умови для проживання та фізичного розвитку.

Цьго ж дня, головним спеціалістом відділу Вікторією Палигою спільно із ДОП  ВПД № 2 Шепетівського РУП ГУНП у Хмельницькій області на території                   м. Ізяслав, проведено обстеження умов проживання 1 родини, в якій виховується 2 малолітніх дітей. З матір’ю проведено профілактичну бесіди щодо необхідності забезпечення належного догляду за дітьми, роз’яснені права та обов’язки. При інспектуванні даної сім’ї зверталась особлива увага на відповідальне ставлення матері до виконання батьківських обов’язків, створення умов для їх виховання та розвитку, забезпечення старшої дитини канцтоварами, шкільним приладдям, відвідування дітьми навчального закладу та дитячого садка.

13.05.2021 р.

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь