A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ведуться роботи щодо розширення та удосконалення системи вуличного освітлення населених пунктів Ізяславської територіальної громади

Дата: 12.05.2021 17:13
Кількість переглядів: 378

Фото без опису

Вуличне освітлення є одним з основних елементів благоустрою населених пунктів. Наявність вуличного освітлення завжди відігравала значну роль, адже воно виконує одночасно безліч функцій: убезпечує транспортний та пішохідний рух, робить середовище більш затишним та естетичним. Правильно сплановане, якісне вуличне освітлення також сприяє запобіганню злочинних дій.

З метою забезпечення комфортних умов проживання для жителів усіх населених пунктів громади керівництвом проводиться відповідна робота щодо розширення мережі вуличного освітлення.

Потрібно розуміти, що розширення мережі вуличного освітлення – це не лише витрати на будівництво (чи реконструкцію) окремої лінії, але і на її подальше утримання у вигляді плати за електроенергію та видатків на поточне обслуговування. 

Завдяки раціональному підходу до використання бюджетних та залучених коштів нещодавно було відновлено вуличне освітлення на  вулицях Центральна, Ізяславська та частини вул. Суботіна і Рибалки  села Білогородка. Загальна протяжність відновленої лінії становить 2300 м. Протягом пяти робочих днів було відновлено лінію електропередач та  встановлено 37 ліхтарів вуличного освітлення. Виконовцем робіт було комунальне підприємство «ЖИТЛОСЕРВІС» Ізяславської міської ради. Фінансування робіт здійснювалось за рахунок: Філія «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» спільно з Благодійним фондом «МХП –ГРОМАДІ» - 24,0 тис.грн, ФОП Кушнірук І.І. – 8,0 тис.грн, ТОВ «РОДОВІД» - 11,0 тис.грн, кошти жителів села – 3,0 тис.грн та 10,0 тис.грн КП «Житосервіс» (техніка, паливно-мастильні матеріали та інше).

На сьогодні комунальники громади працюють над подальшим удосконаленням системи управління вуличним освітленням населених пунктів громади, адже мають його декількох різних типів (програмовані лічильники, фотореле, ручні таймери часу, тощо)

Робота з модернізації системи вуличного освітення в населених пунктах громади ведеться і далі. Просимо жителів громади зрозуміти, що одномоментно  вирішити всі наявні проблеми в громаді неможливо. Разом з тим запевняємо, керівництво громади і надалі докладатиме всіх зусиль щодо покращення роботи і розповсюдження мережі вуличного освітлення громади.

На черзі проведення робіт із відновлення вуличного освітлення в селі Двірець.

12.05.2021 р.

За матеріалами старости сіл Білогородка і Рокитне та КП «Житлосервіс»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь