A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено профілактичний рейд «Сім’я», «Діти»

Дата: 29.04.2021 08:52
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

28 квітня  працівником відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради спільно з фахівцями соціальної роботи відділення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради проведено профілактичний рейд з метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою піклуванням громадян, проведення профілактичної роботи з батьками, які не в повному обсязі виконують батьківські обов’язки та потребують посиленої уваги й контролю, на території сіл Клубівка, Ревуха, Щурівці. Перевірено умови проживання 9 сімей, в яких виховується 20 дітей.

Відвідано 1 дитину-сироту та 2 дітей-позбавлених батьківського піклування під опікою, піклуванням громадян. Опікуном, піклувальником створюються необхідні побутові умови, умови для виховання й розвитку підопічних. Порушень прав та законних інтересів статусних дітей не виявлено.

Також перевірено умови проживання 2 дітей, поставлених на облік відділу, як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах, у зв’язку з неналежними виконанням батьками батьківських обов’язків.

Окрім того, проведено обстеження умов проживання в 6 кризових сімях з 12 дітьми. Умови проживання дітей у 5 сім’ях задовільні, 1 матері зауважено на необхідність наведення належного санітарного стану в помешканні, роз’яснено вимоги законодавства щодо умов проживання дітей.

За результатами рейду складено акти обстеження умов проживання, з батьками відвіданих сімей проведено профілактичну роботу щодо відповідального відношення до виконання батьківських обов’язків, дотримання карантинних заходів, попередження застосування насильства до дітей, про кримінальну та адміністративну відповідальність, зокрема роз’яснено ст. 173-2 КУпАП «Вчинення насильства в сім’ї або невиконання захисного припису»,               ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей», ст. 150 Сімейного кодексу України «Обов’язки батьків щодо виховання та розвитку дитини».

29.04.2021 р.

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь