A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 29.04.2021 08:50
Кількість переглядів: 502

 

 

          28 квітня відбулось чергове  засідання виконавчого комітету міської ради.

         Розглянувши звернення КП «Ізяславводоканал» та надані розрахунки,  виконавчий комітет Ізяславської міської ради встановив наступні тарифи КП «Ізяславводоканал» на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  з 01 травня 2021 року:

 Категорія споживача

Центральне

водопостачання

Центральне

водовідведення

за 1 м³.,

 грн.

(з ПДВ)

за 1 м³.,

 грн.

(з ПДВ)

Населення

21,28

24,10

Бюджетні установи та організації, комунальні некомерційні підприємства        

17,19

30,12

Інші  споживачі                      

29,94

46,68

Відповідно до п. 2.11. Типової форми контракту з керівником комунального підприємства Ізяславської міської ради   з метою організації ефективної роботи комунальних підприємств, виконавчий комітет Ізяславської міської ради погодив штатні розписи комунальних підприємств Ізяславської міської ради: «Ізяславводоканал», «Житлосервіс», «Комуненерго». 

З метою запобігання та протидії домашньому насильству, забезпечення міжвідомчої співпраці щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та території Ізяславської міської територіальної громади, виконавчий комітет Ізяславської міської ради утворив Координаційну раду з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Ізяславської міської ради, як консультативно-дорадчий орган, та затвердив Положення про Координаційну раду.  

У зв’язку з кадровими призначеннями, відповідно до  Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних,  рішенням визначено відповідальним за опублікування та оновлення наборів даних на Єдиному держаному веб-порталі відкритих даних Data.gov.ua та на офіційному веб-сайті Ізяславської міської ради  головного спеціаліста відділу організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету міської ради Віктора Кучерука. Організацію роботи та координацію дій щодо оприлюднення наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних у виконавчому комітеті Ізяславської міської ради покладено на відділ організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету Ізяславської міської ради.

Розглянувши рекомендації КП «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації»   та додані до них документи, керуючись ст. 26³ Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності, ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет прийняв ряд рішень про присвоєння/анулювання адрес.

         Також виконавчий комітет Ізяславської міської ради вирішив прийняти облікові справи ряду жителів громади із збереженням попереднього часу перебування на квартирному обліку та у списках осіб, які користуються правом першочергового та позачергового одержання жилих приміщень. 

       На виконання Програми «Турбота» на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням шостої  сесії Ізяславської міської ради восьмого скликання від 09 квітня 2021 року № 9, з метою забезпечення перевезення без обмежень пільгових категорій населення, а також гарантування компенсації витрат перевізникам, які здійснюють пільгові перевезення, виконавчий комітет Ізяславської міської ради затвердив Порядок компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на міських, приміських та внутрішньобласних автобусних маршрутах загального користування. Цим же рішенням було доручено Ізяславському міському голові   створити комісію по обстеженню пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах для встановлення коефіцієнта співвідношення безоплатних пасажирів до платних.

29.04.2021 р.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету міської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь