A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Команда учнів Білогородської ЗОШ І-ІІІ ст. долучилась до участі в проєкті «Спільно.Сильно»

Дата: 28.04.2021 14:51
Кількість переглядів: 435

Фото без опису

Що таке «Спільно.Сильно»? Це шкільний тиждень активізму, який дає можливість для освітян та учнів проаналізувати сильні сторони їхніх громад та ті, які потребують змін, згенерувати ідеї та рішення, обрати одну для реалізації та втілити її. Це 1100 команд, понад 10000 учасників і неймовірні концепції для розвитку громад України.

Тиждень активізму проходив з 19 по 23 квітня. Кожний день - це лише півтори години позашкільної залученості. Але це півтори години насиченої та цікавої роботи, яка зробила внесок у розвиток та майбутнє нашої громади, допомогла учням набути нових навичок та застосувати їх на практиці.

Тиждень акивізму для команди учнів Білогородської ЗОШ І-ІІІ ст. Ізяславської громади промайнув швидко. Першого дня вони долучились до онлайн-зустрічі із організаторами проєкту. Другого дня команда учнів  школи працювала над створенням мапи громади, на якій позначила визначні місця села, споруди громадського призначення та рекреаційні зони. Діти глибоко проникли в проблеми рідного села, поділились думками, чого їм не вистачає і щоб вони хотіли бачити на території Білогородки.

Згенерувавши усі ідеї, наступні дні шкільного активізму учні було приивячено роботі із створення зони відпочинку для усіх мешканців рідного села. Допомоги у реалізації проєкту батьки дітей, представники бізнесових структур села, староста сіл Білогородка та Рокитне Ольга Бондарук, педагоги Білогородської ЗОШ І-ІІІ ст.

Відтепер для проведення дозвілля, у результату реалізації проєкту «Спільно.Сильно», в селі Білогородка створено затишний куточок.

28.04.2021 р.

За матеріалами старости села Білогородка та Рокитне та Білогородської



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь