A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Для ізялавчан та гостей міста облаштували фотозону до Великодня

Дата: 26.04.2021 16:53
Кількість переглядів: 1082

Сьогодні в адміністративному центрі Ізяславської міської територіальної громади з’явилася   святкова фотозона до Великодня, яка  розташована на центральній пощі міста Ізяслав.

До створення фотозони долучилися  колективи Ізяславського будинку кульутури, Ізяславської центральної бібліотеки, Ізяславської дитячої школи мистецтв, Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва "Веселка", Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1, Ізяславської ЗОШ І-ІІ ст. №4 ім.В.Кобернюка, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищука, гімназія», Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім.О.Кушнірука, КП «Ізяславтепломережа». Саме завдяки їх творчості та майстерності на площі зявилась великодня мотанка, великодній кошик, великодня арка, літери «ХВ». Також  вісім деревець катальп перетворилися на великодні дерева. Листочки-писанки для їх оформлення у короткі терміни виготовили колективи Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва "Веселка",  Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1, Ізяславської ЗОШ І-ІІ ст. №4 ім.В.Кобернюка, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищука, гімназія», Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім.О.Кушнірука, Ізяславського будинку культури.

На цій локації у місті до Великодніх свят,  ізяславчани та гості міста матимуть можливість сфотографуватися, розказати дітям про традиції писанкарства та просто відпочити”, - зазначають організатори.

Єдине що викликало занепокоєння тих хто це все оформляв — вандалізм окремих жителів. Просимо всіх віднеслись із повагою до чужої творчої праці. Будемо раді якщо ви виготовите писанки для великодніх дерев вдома і принесете їх для оформлення  на площу.

Із прийдешнім святом ВЕЛИКОДНЯ!

26.04.2021 р.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь