Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ізяславської міської ради

Дата: 23.04.2021 19:43
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

23 квітня п.р. відбулось  позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ізяславської міської ради.

В ході засідання було розглянуто стан виконання заходів із запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Ізяславської міської територіальної громади.

За результатом обговорення питання порядку денного, з врахуванням інформації членів комісії щодо зростання захворюваності на коронавірусну хворобу, у зв’язку з складною епідемічною ситуацією  на території громади та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, враховуючи обмеження та рекомендації Хмельницької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол засідання  №8 від 15 квітня 2021 року), комісія вирішила:

- Усім суб’єктам господарювання, юридичним та фізичним особам, усім жителям Ізяславської міської територіальної громади неухильно і надалі дотримуватись на період дії карантину рекомендацій та обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 (зі змінами внесеними постановами Кабінету  Міністрів України від 17 лютого 2021р. №104 та від 24 лютого 2021р. №154) та протоколу №8 від 15 квітня 2021 року Хмельницької обласної комісії з питань ТЕБ та НС;

- Заборонити по 30 квітня 2021 року на території Ізяславської міської територіальної громади  з 26 квітня 2021 року відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, шкіл естетичного виховання дітей, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти, а також осіб, які беруть участь у заходах з оцінювання якості освіти.

- Відділу освіти, молоді та спорту, сектору культури та туризму Ізяславської міської ради, керівникам навчальних закладів з 26.04.2021 року продовжити дистанційну форму навчання у всіх закладах освіти по 30.04.2021 року;

- Відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради з 19.04.2021 року в зв’язку із виявленням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у працівників Ізяславського НВК №3, заборонити відвідування даного закладу усіма здобувачами освіти до 30.04.2021 року.

Також комісія втріша продовжити проведення роз’яснювальної роботи щодо небезпеки коронавірусної хвороби, важливості вакцинопрофілактики та  суворого дотримання усіх протиепідеміологічних заходів, визначених нормативно-правовими документами, з керівниками підприємств, установ, організацій усіх форм власності, закладів торгівлі, громадського харчування, всіх суб’єктів господарювання, релігійними конфесіями (в зв’язку із наближенням великих релігійних свят) та в цілому серед населення.  

 Із протоколом №7 засідання комісії можна ознайомитись за цим гіперпосиланням

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь