A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбувся вебінар «Ефективна комунікація»

Дата: 22.04.2021 09:13
Кількість переглядів: 497

Уміння ефективно спілкуватися один із найголовніших чинників успіху в будь-якій сфері сучасного життя. Знайти роботу, побудувати кар’єру, завести надійних друзів, домогтися успіху і визнання не можливо без уміння ефективного спілкування.

В рамках роботи Відкритої школи онлайн комунікацій та в рамках профорієнтаційного проєкту "Успішна молодь-успішна громада!" 21 квітня у Ізяславській філії Хмельницькогообласного центру зайнятості відбувся вебінар «Ефективна комунікація». Присутні на онлайн-зустрічі ознайомились з поняттям «ефективна комунікація», з вербальними і невербальними складовими спілкування, з техніками активного слухання. Зрозуміли, як потрібно спілкуватися щоб бути переконливими, або з легкістю навчитись казати «ні» тоді, коли прохання співрозмовника не збігаються з вашими бажаннями та потребами. Учасники вебінару отримали поради, як попередити та вирішити конфліктні ситуації у спілкуванні, адже вони не рідко трапляються у житті. Фахівець з профорієнтації наголосила на тому, що потрібно розвивати в собі навички ефективної комунікації, адже спілкування – це мистецтво, якому можна навчатися протягом всього життя.

Зворотний зв’язок та позитивні емоції  учасників  свідчили про те, що подібний захід  мав велике значення на розширення  у безробітних поняття про «ефективну комунікацію», та  допоможе  бути впевненішими і наполегливішими у пошуках бажаної роботи.

22.04.2021 р.

За матеріалами Ізяславської філії Хмельницькогообласного центру

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь