A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 15.04.2021 11:32
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

14 квітня, із дотримання карантинних обмежень, відбулось засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради.

       Відповідно до ст. 21 Закону України «Про житлово – комунальні послуги» №2189-VІІІ, п. 5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. № 630, керуючись статтями 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконкому міської  ради закінчено опалювальний сезон 2020-2021 рр. 16 квітня 2021 р.

          Розглянувши лист відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради   виконавчий комітет Ізяславської міської ради  своїм рішенням звільнив батьків від плати за харчування дітей дошкільного віку, що відвідують спеціальні групи в закладах дошкільної освіти Ізяславської міської ради, у розмірі 100 відсотків.

У зв’язку з кадровими змінами, керуючись ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Ізяславської міської  ради затвердив склад балансової комісії з питань фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств та установ Ізяславської міської ради.

Враховуючи рішення шостої сесії Ізяславської міської ради 8 скликання від 09.04.2021 року № 6 «Про Програму організації та фінансування громадських робіт на території Ізяславської міської ради на 2021 - 2025 роки», з метою стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб для вирішення питань, які відповідають потребам територіальної громади та сприяють її економічному і соціальному розвитку,  виконавчий комітет  міської  ради вирішив організувати у 2021 році за участю державної служби зайнятості оплачувані громадські роботи з метою надання додаткової соціальної підтримки та забезпечення тимчасової зайнятості осіб, які шукають роботу та безробітних. Також було визначено види громадських робіт, що відповідають потребам громади, мають економічну, соціальну та екологічну користь та перелік роботодавців для організації та проведення громадських робіт. Фінансування організації громадських робіт буде здійснюватись за рахунок коштів місцевого бюджету та коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

          Видами  громадських робіт, що відповідають потребам громади, мають економічну, соціальну та екологічну користь рішенням виконкому визначено:

- упорядження меморіалів, пам'ятників, територій навколо них, територій пам’яток історії та архітектури, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни;

- утримання у належному стані кладовищ;

- благоустрій та озеленення території населених пунктів Ізяславської міської територіальної громади (зокрема, територій дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл, спортивних майданчиків, стадіонів, зон відпочинку та туризму, закладів культури, охорони здоров’я тощо)

- ліквідація сміттєзвалищ та прибирання снігу;

- прибирання та утримання в належному стані придорожніх смуг

- роботи, повязані з екологічним оздоровленням територій населених пунктів громади

- надання допомоги особам з інвалідністю та людям похилого віку, дітям-сиротам та одиноким особам в підготовці до опалюваного сезону.

Також члени виконкому затвердили висновок органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав.

Окрім зазначених вище питань на засіданні виконкому були розглянуті питання: Про анулювання адреси; Про надання дозволу на переведення квартири у нежиле приміщення з проведенням реконструкції під магазин; Про приймання облікових справ квартирного обліку; Про постановку на квартирний облік; Про надання допомоги на поховання.

15.04.2021 р.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь