A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звернення щодо організації та проведення місячника благоустрою

Дата: 29.03.2021 14:11
Кількість переглядів: 1097

 

Шановні земляки!

Традиційно, навесні, ми проводимо загальногромадські акції з благоустрою. Завдяки широкій підтримці трудових колективів, учнівської молоді,  жителів громади цей період великого весняного прибирання є підтвердженням того, що наші громадяни зацікавлені в створенні безпечного довкілля.

Шановні жителі населених пунктів громади, керівники організацій, установ, підприємств!

Відновідно до рішення виконавчого комітету Ізяславської міської ради від 26 березня 2021 р. № 32, протягом квітня місяця  на території Ізяславської громади проводиться місячник з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів громади.

Хочемо, щоб ця доброчинна природоохоронна акція згуртувала якнайбільше мешканців нашого краю. Адже чистота нашої землі починається з чистоти власної оселі, вулиці, населеного пункту.

Трудові колективи просимо невідкладно впорядкувати власні та закріплені території, провести висадження дерев, кущів, квітів і взяти під свою опіку інші території загального користування в населених пунктах: спортивні майданчики, місця відпочинку біля водойм, парки та сквери, кладовища.

Сподіваємось, що наше звернення не залишить байдужими також громадські    організації, які скерують свою енергію в русло конкретних дій і зроблять власний внесок у справу оздоровлення нашого довкілля.

Радо сприймемо допомогу екологічних волонтерів, любителів природи, патріотів нашого краю, які відгукнуться взяти участь у доброчинній природоохоронній акції, що проходитиме впродовж місяця на території всіх населених пунктів нашої громади.

Відповідно до статей 17, 18 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни, підприємства, установи та організації зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, що перебувають у їх власності або користуванні, а також утримувати в належному стані прилеглу до своїх об’єктів територію,  що межує з територією суб’єкта господарювання на відстані 15 м. по периметру від огорожі, споруди або обмежена краєм проїжджої частини вулиці чи дороги, включаючи прибордюрну частину (0,5 м. частини дороги від бордюру).

Водночас наголошуємо на забороні спалювання сухої трави, адже це несе школу як природі так і людям.

Кожен мешканець Ізяславської громади має змогу долучитись до щорічного місячника з благоустрою. Адже, щоб принести користь суспільству, природі, рідному місту, селу необхідно витратити зовсім не багато часу.  

Разом з тим звертаємо увагу на забезпечення дотримання карантинних обмежень помаранчевої зони, пов’язаних з недопущенням поширення коронавірусної інфекції викликаної  COVID-19, під час проведення місячника та  користуватися засобами індивідуального захисту і дотримуватися соціальної дистанції.

Необхідно пам’ятати, що про природу та чистоту довкілля повинна дбати не тільки держава, але й кожна людина!

 

Виконавчий комітет Ізяславської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь