A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 23.03.2021 15:58
Кількість переглядів: 940

Фото без опису

23 березня   Ізяславський міський голова Сергій Шлегель провів   засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

В ході засідання було розглянуто питання посилення протиепідемічних заходів та заборони на території Ізяславської територіальної громади у зв’язку з різким збільшенням кількості захворювань мешканців на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Комісією було прийнято рішення додатково до обмежувальних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 (зі змінами внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 17.02.2021р. №104 та від 24.02.2021 №154):

1. Заборонити на території Ізяславської міської територіальної громади:

1.1. проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, області, громади та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників;

1.2. приймання відвідувачів закладами культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи автоконцертів, автокінотеатрів, музеїв, суб’єктів господарювання, пов’язаної з виробництвом аудіовізуальних творів та кінотеатрів (з наповненістю кінозалів або залів до 50 відсотків місць за умови дотримання шахового порядку розміщення у кожному окремому кінозалі або залі);

1.3.проведення релігійними організації богослужінь, якщо не забезпечено наявності у споруді, приміщенні не менше 10 кв.м на одну особу.

2. Обмежити на території Ізяславської міської територіальної громади прийом громадян структурними підрозділами, виконавчими органами та комунальними підприємствами міської ради, крім надання невідкладних послуг населенню.

3. Центру надання адміністративних послуг, структурним підрозділам,

виконавчим органам та комунальним підприємствами міської ради визначити перелік послуг та порядок прийому фізичних осіб з метою надання послуг, як невідкладних. Інформацію про їх перелік, довести до населення з використанням офіційних веб-сайтів, інтернет ресурсів, друкованих засобів  масової інформації.

4. Відділу освіти, молоді та спорту  спільно з керівниками закладів загальної середньої освіти на період шкільних канікул:

4.1.організувати роботу педагогічних працівників закладів шкільної освіти, роботу гуртків у дистанційному режимі;

4.2.розробити для технічних працівників гнучкий графік роботи;

4.3.забезпечити проведення протиепідемічних (дезінфекційних) заходів в закладах середньої та дошкільної освіти.

5. Сектору культури та туризму, відділу освіти, молоді та спорту перевести роботу гуртків в підвідомчих закладах культури, позашкільної освіти, в тому числі групові заняття, в дистанційний режим.

6. Відділу освіти, молоді та спорту скоротити проведення занять в залах, передбачивши їх проведення на відкритих майданчиках з дотриманням протиепідемічних заходів

7. Відділу освіти, молоді та спорту, керівникам  закладів освіти перевести заклади професійно-технічної та загальної середньої освіти на дистанційну форму навчання.

8. Відділу поліцейської діяльності №2 Шепетівського районного управління поліції ГУ НП в Хмельницькій області (з базуванням в місті Ізяслав) посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів під час здійснення перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, у міському та приміському сполученні.

9. Відділу поліцейської діяльності №2 Шепетівського районного управління поліції ГУ НП в Хмельницькій області (з базуванням в місті Ізяслав), Управлінню Держпродспоживслужби в Ізяславському району, посилити роботу з контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на території Ізяславської міської територіальної громади, в тому числі в закладах громадського харчування, ринках, об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими групами товарів.

10. Відділу освіти, молоді та спорту в зв’язку із отриманням позитивних результатів швидких тестів щодо виявлення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у трьох працівників харчоблоку Радошівського дошкільного навчального закладу, призупинити відвідування дітьми даного закладу (з 24.03.2021 року по отримання негативних результатів ПЛР-тестів).

11. Відділу організаційно-кадрової роботи апарату міської ради провести роз’яснювальну роботу про небезпеку коронавірусної хвороби, важливість суворого дотримання усіх протиепідеміологічних заходів, визначених нормативно-правовими документами, з керівниками підприємств, установ, організацій усіх форм власності, закладів торгівлі, громадського харчування, всіх суб’єктів господарювання, релігійними конфесіями та в цілому серед населення шляхом підготовки та розміщення відповідних інформаційних матеріалів на офіційному вебсайті, сторінках міської ради у соціальних мережах, друкованих засобах масової інформації та шляхом здійснення розсилки інформаційних матеріалів на електронні пошти.

Протиепідемічні заходи та заборони вступають в дію 24 березня 2021 року та будуть діяти до наступного засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС, про підсумки та рішення якого буде повідомлено на офіційних веб-ресурсах Ізяславської міської ради.

ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ

23.03.2021 р.

Комісія ТЕБ та НС Ізяславської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь