A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

"Палітра творчості"

Дата: 11.03.2021 14:07
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

11 березня в Ізяславському будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка», у рамках обласного фестивалю-огляду дитячої творчості, пройшла  виставка «Палітра творчості» виробів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва  вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти Ізяславської міської ради, Сахновецької сільської ради, Плужненської сільської ради. Захід проведено за ініціативи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, з дотриманням умов карантинних обмежень та санітарних правил. 

 Вихованці та керівники гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва громад презентували свої найкращі творчі напрацювання. На естетично оформленій виставці було презентовано майже 100 робіт високої якості та виконання у різноманітних техніках: художня обробка деревини, витинання, художня вишивка, вироби з соломки,  художня кераміка, вироби з природних матеріалів, ізонитка, бісероплетіння, графіка, живопис, «алмазна мозаїка» та інші.

Також вихованці гуртків Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» в ході виставки провели ряд майстер-класів на яких представили свої уміння із виготовлення виробів у різних техніках та з різних матеріалів.

Підсумовуючи знайомство із представленими на виставці «Палітра творчості» роботами до всіх присутніх звернулася Заслужений працівник освіти України, заступник директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Наталія Жолобок, яка зазначила, що Ізяславський край є одним із лідерів  області щодо розвитку позашкільної освіти, що на сьогодні входить до трійки кращих.  Також вона наголосила що педагогічний колектив Ізяславського будинку  творчості дітей та юнацтва «Веселка»  під керівництвом Світлани Кушнірук добре знаний на теренах Хмельницької області. Вихованці закладу неодноразові учасники та переможці обласних та всеукраїнських конкурсів.

    Заступниця Ізяславського міського голови Леся Божко та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради  Ростислав Конончук подякували працівникам закладу та його вихованцям за плідну працю та побажали не зупинятися на досягнутому, а впевнено рухатися вперед.

    Світлана Кушнірук, директор будинку творчості, подякувала колегам за розуміння та підтримку.

ФОТОМАТЕРІАЛИ

11.03.2021 р.

За  матеріалами відділу освіти, молоді та спорту міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь