A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 10.03.2021 19:43
Кількість переглядів: 717

 

Фото без опису

10 березня Ізяславський міський голова Сергій Шлегель провів засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради.

         Розпочалось засідання виконкому із заслуховування звітів керівників комунальних підприємств керівників КП «Житлосервіс» (звітував директор Віктор Бадрах), КП «Ізяславводоканал» (звітував головний інженер Сергій Поліщук), КП «Ізяславтепломережа» (звітував головний інженер Богдан Б. Коцюбинський), КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» (звітував головний лікар Сергій Літвінчук), КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» (звітував головний лікар Олександр Агапій). У свої звітах вони поінформували членів виконкому про роботу та виконання фінансових планів за 2020 рік установ, які вони представляють.

          В ході обговорення представлених звітів увагу керівників було звернуто на необхідність не лише констатування фактів, а й на проведеня детального критичного аналізу  роботи: виявлення недоліків в господарській діяльності, покращення якості послуг що надаються клієнтам; проведення заходів щодо зменшення енергозатратності та раціонального використання фінансових ресурсів; проведення роботи щодо залучення інвестицій у модернізацію, тощо. Зокрема заступник міського голови Василь Сложинський зазначив: «Керівники комунальних підприємств повинні пам’ятати – головне завдання  підприємства, це надання якісних послуг та отримання прибутку. Керівник зобов’язаний були ефективним менеджером та управлінцем, який вміє мобілізувати колектив для виконання поставленої мети. Потрібно заробляти гроші, а не  очікувати їх від міського бюджету».

         Члени виконкому зобов’язали керівників даних комунальних підприємств неухильно дотримуватись Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств Ізяславської міської ради, затвердженого до рішення сорок п’ятої сесії Ізяславської міської ради сьомого скликання № 16 від 11 грудня 2018 року.

           Відповідно до п. 2.11. Типової форми контракту з керівником комунального підприємства Ізяславської міської ради, затвердженої рішенням 45ї сесії Ізяславської міської ради № 16 від 11 грудня 2018 року, керуючись статтями 17, 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою організації ефективної роботи комунальних підприємств, виконавчий комітет Ізяславської міської ради погодив штатні розписи комунальних підприємств Ізяславської міської ради: «Ізяславтепломережа», «Ізяславводоканал», «Житлосервіс», «Комуненерго».

                 Відповідно до ст.ст. 4, 10, 21 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 р. №  869 (із змінами, в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.04.2019 р. № 291), наказу Мінрегіону України від 13 вересня 2018 року № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Мінрегіонбуду та ЖКГ України № 130 від 05.06.2018 р., розглянувши розрахунки та структуру тарифів, подані КП «Ізяславтепломережа», керуючись пп.2 п. а) ст. 28, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Ізяславської міської ради вирішив встановити тарифи комунального підприємства «Ізяславтепломережа» на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) та послугу з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) в м. Ізяслав:

Категорія

споживача

За 1 Гкал., грн.

(без ПДВ)

За 1 Гкал., грн.

(з ПДВ)

За 1 м.кв.

в місяць

в опалювальний період,

грн. (без ПДВ)

За 1 м.кв.

 в місяць

в опалювальний період,

грн. (з ПДВ)

Бюджетні установи, комунальні некомерційні підприємства

1612,63

1935,16

42,42

50,90

Інші споживачі

1612,63

1935,16

49,48

59,38

Також встановлено норму споживання тепла на 1м². опалювальної площі в рік:

- бюджетні установи, комунальні некомерційні підприємства 0,16519 Гкал;

- інші споживачі 0,19269 Гкал.

Директора  КП «Ізяславтепломережа» Богдана Коцюбинського зобов’язано довести розмір тарифу  до відома споживачів послуг у встановлений ст. 10 Закону України «Про житлово – комунальні послуги» термін.

         Члени виконкому  розглянули та погодили  інвестиційну програму КП «Ізяславводоканал» на 2021 рік.

         Також було прийнято рішення про присвоєння адрес ряду об’єктів нерухомого майна на території Ізяславської міської ради.

Відповідно до ст. 19 Кодексу цивільного захисту, п. 3) ч. 1 ст. 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року № 1350 (із змінами), виконавчий комітет Ізяславської міської ради утворив Державну надзвичайну протиепізоотичну комісію при Ізяславській міській раді та затвердив її склад.

Члени виконкому розглянули  заяву жительки міста Ізяслав щодо приватизації житла.

На засіданні було прийнято рішення про затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкта комунальної власності.                                                                      

Також членами виконкому було прийнято рішення про надання допомоги на поховання.

10.03.2021 р.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь