A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Попередження вчинення правопорушень серед дітей

Дата: 03.03.2021 12:42
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

Сьогодні надто актуальною виступає проблема зростання правопорушень серед дітей. З метою попередження та профілактики вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень працівники відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради проводять зустрічі із школярами у закладах загальної середньої освіти громади.

03 березня така зустріч головного спеціаліста відділу Вікторії Палиги відбулась із учнями 8 та 9 класів Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.  Основним завданням зустрічі була розмова про те, як попередити та усунути негативні явища в підлітковому середовищі, про відповідальність за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень неповнолітніми. Окремо, в ході зустрічі,  зупинились на злочинах проти життя і здоров’я, волі, честі та гідності особи та про заборону перебування дітей з 22:00 до 06:00 без супроводу принаймні одного з батьків чи іншого законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність, у громадських місцях.

          Наголошено, про те, що відповідальність за скоєння правопорушень настає після досягнення особою 14-річного віку. Проте не варто забувати, що до досягнення повноліття особою, яка скоїла злочин, відповідальність нестимуть батьки порушника.

            По закінченню зустрічі звернула увагу дітей на недопущення порушення правил поведінки у школі, наслідки пропусків занять та ввічливе відношення до вчителів та оточуючих. 

           Маємо надію, що прослухавши виступ, діти задумаються над наслідками, які можуть виникнути з ними, а це й бродяжництво, крадіжки, а далі інші дії, які можуть привести їх до порушення закону та позбавлення волі. 

03.03.2021 р.

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь