Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулась позачергова сесія Ізяславської міської ради

Дата: 26.02.2021 15:37
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

25 лютого відбулась п'ята (позачергова) сесія  Ізяславської  міської  ради  восьмого скликання. У роботі сесії взяв участь 21 депутат із 26 обраних.

         В ході сесії депутати внесли зміни до бюджету  Ізяславської міської ради на 2021 рік.

Розгляд даного питання було зініційовано з метою   вирішення окремих питань соціального захисту населення Ізяславської територіальної громади, відповідно затверджених місцевих  програм. За результатом розгляду   сконцентровані кошти загального фонду  міського бюджету  по головному розпоряднику коштів Ізяславська  міська рада, в сумі  600,0 тис. грн. спрмовано на виконання  наступних програм: 

- Програми надання матеріальної допомоги жителям Ізяславської міської територіальної громади на 2021-2023 роки  - 500,0 тис. грн.;

- Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил  та членів їх сімей, а також сім’ям члени яких загинули або постраждали, беручи участь в АТО/ООС або під час виконання службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини, які зареєстровані або проживають на території Ізяславської міської територіальної громади на 2021- 2023 роки – 100,0 тис. грн.

         Із даного питання виступив начальник фінансового управління міської ради Сергій Журавель

Розглянувши заяви жителів громади  про виділення їм матеріальної допомоги на лікування, акти обстеження матеріально-побутових умов, виписні епікризи та інші додані документи, а також у зв’язку із необхідністю проходження симптоматичного лікування/реабілітації,  міською радою було прийнято рішення про виділення заявникам матеріальної допомоги.

Після розгляду питань, які були включені до порядку денного сесії,   відбулась дискусія за участі заступника начальника відділу поліцейської діяльності №2 Шепетівського районного управління поліції ГУ НП України в Хмельницькій області Андрія Українця, з питання забезпечення дотримання правил торгівлі алкогольними напоями в закладах торгівлі та громадського харчування, що здійснюють свою діяльність на території Ізяславщини, а також організації змістовного  дозвілля дітей та молоді у закладах культури громади.  організації змістовного дозвілля дітей та молоді закладами культури громади.

26.02.2021 р.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату виконкому міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь