Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Гурт «Smile» Ізяславського НВК №5 увійшов до ТОП-10  номінації «Реп-біографія Лесі Українки» Всеукраїнського арт-челенджу «Слово, чому ти не твердая криця!»

Дата: 26.02.2021 13:15
Кількість переглядів: 753

 Фото без опису

         25 лютого було підведено підсумки Всеукраїнського арт-челенджу «Слово, чому ти не твердая криця!», присвяченого до 150-річчю з дня народження Лесі Українки).

В заході взяли участь майже 700 відеоробіт вихованців (учнів, студентів) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти майже з усіх регіонів України.

Роботи подавалися у двох номінаціях:

І-ша номінація «Краще чисельне художнє читання». Учасники подавали коротке відео, яке містило фрагмент спільного читання вірша Л. Українки (на вибір) учасниками різного віку;

ІІ-га номінація «Реп-біографія Лесі Українки» (авторські твори), у цьому відео учасники презентували реп-читання цікавих фактів з біографії Лесі Українки.

На розгляд журі, до складу якого увійшли митці та творчі діячі з відповідно виду мистецтва, було представлено по 10 відеороликів у кожній номінації, які на 23 лютого 2021 набрали найбільшу кількість переглядів на каналі YouTube Українського державного центру позашкільної освіти, серед яких журі обрали по одному переможцю.

Приємно зазначити, що робота учнів Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищука, гімназія» у номінації «Реп-Біографія Лесі Українки» увійшла до 10 кращих!

Вітаємо учасників гурту «SMILE» та його керівників Галину Москалюк   та Володимира Ригу. Дякуємо усім, хто підтримав їх відеоролик. Бажаємо їм нових вагомих творчих здобутків, здійснення всіх задумів та планів і, звичайно, нових перемог!!!!

Відео виступу можна переглянути за цим посиланням - https://www.youtube.com/watch?v=SitEdcNSSAE&feature=share...

26.02.2021 р.

За матеріалами Ізяславського НВКМ «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищука, гімназія»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь