A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося навчання осіб, відповідальних за роботу консультаційних пунктів з питань цивільного захисту

Дата: 26.02.2021 12:38
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

Спеціалістами Нетішинського навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області  у місті Ізяслав було  проведено спеціальні заняття з  посадовими особами та старостами Ізяславської міської ради, Сахновецької сільської ради та Плужненської сільської ради  щодо організації діяльності консультаційних пунктів на території громад. Від Ізяславської міської ради окрім старост у начанні взяли участь - заступник міського голови Василь Сложинський та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Олександр Цись.

Актуальність занять полягає у необхідності підвищення рівня компетентності працівників органів місцевого самоврядування, необхідної для ефективного вирішення ними завдань цивільного захисту.

Учасників заходу поінформували про нормативно-правові акти, які є основою для створення консультаційних пунктів, а також розкрили основні напрямки їх діяльності. Поряд із цим, слухачі опрацювали організаційно-розпорядчу документацію, функціональні обов’язки відповідальних (інструкторів) консультаційних пунктів, Положення про консультаційний пункт. Також всі отримали відповідні методичні та інформаційні матеріали для розроблення інформаційно-довідкового куточка.

Консультаційні пункти є осередками просвітницько-інформаційної роботи і пропаганди знань  серед населення відповідної адміністративної території з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях.

Як було наголошено під час навчання - головними завданнями консультаційних пунктів є участь у підготовці населення, не зайнятого у сфері виробництва та обслуговування, з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях за тематикою консультацій, рекомендованою ДСНС України; сприяння розвитку громадської свідомості щодо особистої та колективної безпеки; підвищення рівня морально-психологічного стану громадян в умовах загрози і виникнення надзвичайних ситуацій.

Після навчань, їх слухачі отримали відповідні посвідчення.

26.02.2021 р.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь