Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У Ізяславській центральній бібліотеці пройшла літературна година «Нехай мої струни лунають…»

Дата: 24.02.2021 09:35
Кількість переглядів: 469

Фото без опису

Леся Українка… Це ніжне й дзвінке ім’я належить до найвеличніших імен нашого народу. Псевдонім Лариси Петрівни Косач твердо і назавжди зафіксований у пам’яті кожного українця, і не тільки українця.

У читальному залі Ізяславської центральної бібліотеки пройшла літературна година «Нехай мої струни лунають…» з нагоди 150-річчя від дня народження письменниці, поетеси, перекладачки, громадської діячки Лесі Українки. На захід до головної книгозбірні громади завітали учні 11-Б класу Ізяславського НВК «ЗОШ I-III ст. № 5 ім. О.П. Онищука, гімназія» з вчителем української мови та літератури Оксаною  Сахнюк.

Ведучі свята Юлія Замашнюк і Ганна Іванюк розповіли для однолітків  про життєвий та творчий шлях письменниці. Діти декламували поезії із творчого спадку Лесі Українки. Вірш «Надія» Лесі Українки прозвучав, як пісня у виконанні Тетяни Федорчук. Також присутні на заході переглянули буктрейлер на драму-феєрію «Лісова пісня», підготовлений провідним бібліографом Тетяною Гайдашук.

Працівники книгозбірні провели для учнівської молоді бібліографічний огляд літератури та інформаційних матеріалів, представленої на тематичний книжковій виставці «Безсмертна Леся Українка була і є навік жива». Також під час заходу учні прийняли участь у Всеукраїнському соціологічному опитуванні «Леся Українка – неосяжність особистості».

По завершенню літературної години «Нехай мої струни лунають…» її учасники сфотографувались тематичній зоні, присвяченій 150-річчю Лесі Українки, підготовленій та оформленій працівниками відділу обслуговування Ізяславської центральної бібліотеки.  

ФОТОМАТЕРІАЛИ

24.02.2021 р.

За матеріалами Ізяславської центральної бібліотеки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь