A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради

Дата: 23.02.2021 15:34
Кількість переглядів: 587

Фото без опису

23 лютого, під керівництвом Ізяславського міського голови Сергія Шлегеля, відбулось засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради.

         Члени виконкому заслухали звіти про роботу та виконання фінансових планів за 2020 рік керівників КП «Комуненерго» В’ячеслава Матвійчука  та КП «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації» Валентини Прокопець.  Заслухавши та обговоривши їх звіти, виконком міської ради вирішив взяти їх до відома. Керівників даних комунальних підприємств зобов’язано неухильно дотримуватись Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств Ізяславської міської ради, затвердженого до рішення № 16 сорок п’ятої сесії Ізяславської міської ради сьомого скликання від 11 грудня 2018 року.

Розглянувши рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу з вивезення твердих побутових відходів на території Ізяславської міської ради, оформлене протоколом № 1 від 17 лютого 2021 року, рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу з вивезення рідких побутових відходів на території Ізяславської міської ради, оформлене протоколом № 2 від 17 лютого 2021 року, відповідно до Закону України «Про житлово – комунальні послуги», статті 35¹ Закону України «Про відходи», Правил надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 р. № 1070, Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 р. № 1173, керуючись пп. 6 п. а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Ізяславської міської ради ввів в дію рішення конкурсної комісії (протокол № 1 від 17 лютого 2021 року), згідно якого комунальне підприємство «Житлосервіс» визначено переможцем конкурсу з вивезення твердих побутових відходів на території Ізяславської міської ради  на 12 (дванадцять) місяців з моменту укладення відповідного договору.  Цим же рішенням було введено в дію  рішення конкурсної комісії (протокол № 2 від 17 лютого 2021 року), згідно якого комунальне підприємство «Ізяславводоканал» визначено переможцем конкурсу з вивезення рідких побутових відходів на території Ізяславської міської строком на 12 (дванадцять) місяців з моменту укладення відповідного договору.

Розглянувши подану відділом освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради фактичну мережу закладів загальної середньої освіти, позашкільних та дошкільних закладів  на 2020/2021 навчальний рік, відповідно до вимог законів України «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про позашкільну освіту», керуючись ч.2 ст. 66 Закону України «Про освіту», пп.1) п. а) ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Ізяславської міської ради затвердив мережу закладів загальної середньої освіти, мережу закладів дошкільної освіти, мережу позашкільних закладів освіти, мережу груп продовженого дня закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради на 2020/2021 навчальний рік.

Керуючись ч. 3 ст. 51, ч. 4 ст.77 Бюджетного кодексу України, ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет  Ізяславської міської ради  затвердив ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках бюджетним установам, які фінансуються з бюджету Ізяславської міської ради, виходячи з обсягів призначень, затверджених рішенням № 13 сесії Ізяславської міської ради 8 скликання від 30 грудня 2020 року  «Про бюджет Ізяславської міської ради  на  2021 рік». Розпорядників коштів бюджету Ізяславської міської ради зобов’язано забезпечити в повному обсязі проведення розрахунків за електроенергію і теплову енергію, водопостачання і водовідведення, не допускаючи заборгованості по оплаті вищевказаних послуг та забезпечити укладення угод по кожному виду енергоносіїв  у межах встановлених лімітів споживання.

Відповідно до ст.ст. 55, 56 Цивільного кодексу України, пп. 4) п. б) ч. 1 статті 34, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26 травня 1999 року № 34/166/131/88, виконавчим комітетом створено опікунську раду при виконавчому комітеті Ізяславської міської ради та затверджено її склад.

Опікунська рада при виконавчому комітеті Ізяславської міської ради  утворена при органі опіки та піклування, яким є виконавчий комітет Ізяславської міської ради, та має дорадчі функції.  Основними завданнями опікунської ради є сприяння забезпечення реалізації особистих немайнових і майнових прав та інтересів повнолітніх недієздатних осіб, та осіб дієздатність яких обмежена, повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати свої обов’язки, сприяння забезпечення реалізації дієздатною фізичною особою, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки, права обрати собі помічника (у відповідності до ст. 78 Цивільного кодексу України), а також попередній розгляд та надання відповідних рекомендацій, висновків з питань, які виносяться для прийняття рішення органом опіки та піклування.

Іншим рішенням виконавчого комітету, відповідно до ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законів України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  утворено комісію з питань захисту прав дитини та затверджено її склад. У цьому ж рішені зазначено, що комісія з питань захисту прав дитини здійснює свої повноваження відповідно до Типового Положення про комісію з питань захисту прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 3 жовтня 2018 року № 800).

Також члени виконкому прийняли рішення «Про приватизацію квартир» для громадян.

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 р. № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», від 09.08.2017 р. № 626 «Про затвердження Порядку розроблення планів діяльності єдиної державної системи цивільного захисту», керуючись ст. 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчим комітетом Ізяславської міської ради було затверджено План основних заходів у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на території Ізяславської міської ради на 2021 рік.

Також члени виконкому прийняли рішення про надання допомоги на поховання.

23.02.2021 р.

Виконавчий комітет Ізяславської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь