A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Учасників вебінару поінформовано про послугу патронату над дитиною

Дата: 19.02.2021 09:00
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

 

18 лютого  в рамках роботи Відкритої школи онлайн-комунікацій на базі Ізяславської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості проведено вебінар на тему: «Жінка на ринку праці», в якому  взяла участь провідний фахівець комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Юлія Потюк.

Метою вебінару було підвищення рівня внутрішньої мотивації жінок, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, до досягнення власних життєвих цілей. Провідний фахівець профорієнтації відділу надання соціальних послуг Ізяславської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Тетяна Франчук в ході проведення вебінару акцентувала увагу на ролі жінки у суспільстві, кар’єрі в житті жінки, типах кар’єрного зростання жінок тощо.

Юлія Потюк ознайомила учасників вебінару із соціальною послугою – патронатом над дитиною, яка дає змогу якнайкраще врахувати інтереси дитини, що залишилася без піклування батьків, гарантувати їй сприятливе сімейне оточення. Учасники вебінару дізналися про  мету патронату, критерії відбору кандидатів у патронатні вихователі, їхні основні завдання та права.

Головними тезами було те, що сімейний патронат - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація в умовах сім'ї дітей, які залишилися чи можуть залишитися без батьківського піклування, які потребують тимчасової підтримки та професійної допомоги. Патронат може знадобитися дітям, які тимчасово не можуть перебувати у власній сім’ї (батьки яких померли чи пропали безвісти, потребують лікування, дітям з сімей, в яких існує загроза їх  життю та здоров’ю, дітям, які зазнали насильства, жорстокого поводження тощо).

 В ході проведення вебінару Юлія Потюк зробила наголос на тому, що патронатний вихователь — це офіційне працевлаштування.  Патронатні вихователі отримують грошове забезпечення  та соціальну допомогу на утримання дитини в сім’ї  патронатного вихователя.

Учасників вебінару поінформовано, що за детальною інформацією щодо запровадження патронату над дитиною вони можуть звернутися до відділення соціальної роботи Комунальної Установи «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради за адресою: м. Ізяслав, вул. Незалежності, 43, 2 поверх. Телефон для довідок:  4-21-38.

19.02.2021 р.

За матеріалами комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь