A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Щодо організації харчування учнів загальноосвітніх закладів

Дата: 18.02.2021 15:06
Кількість переглядів: 842

За фактом окремого харчування учнів в Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім.О.Кушнірука, який було виявлено 17 лютого поточного року через повідомлення у соціальній мережі «Фейсбук» та із звернень громадян, виконкомом Ізяславської міської ради було вжито ряд невідкладних заходів щодо виправлення даної ситуації та недопущення подібного в майбутньому.

Перш за все, було відібрано письмові пояснення у посадових осіб освітньої галузі міста, які запевнили, що відсутність м'ясної продукції в раціоні харчування учнів, які харчуються за бюджетні кошти, виникла через  відсутність укладених договорів із відповідних тендерних закупівель, оскільки аукціон на м'ясо,  що відбувся 15 лютого 2021 року, оскаржений одним із учасників до Антимонопольного комітету. Саме через це призупинено процедуру закупівлі.

Після втручання у ситуацію виконкому міської ради, з 18 лютого 2021 року питання організації повноцінного харчування в Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» ім.О.Кушнірука вирішено. Всі діти у закладах загальної середньої освіти Ізяславської міської ради забезпечені в повному обсязі необхідними продуктами харчування.

Виконкомом Ізяславської міської ради доручено відповідальним особами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради провести  моніторинг дотримання норм харчування по всіх закладах загальної середньої освіти та посилено контроль за дотриманням вимог щодо харчування учнів.

Виконавчий комітет Ізяславської міської ради вважає, що навіть через певні процедурні питання, подібним фактам жодним чином не місце у навчальних закладах міської територіальної громади. В зв’язку із виникненням цієї ситуації, неповідомленням Ізяславської міської ради, як засновника закладу, про тимчасові труднощі з харчуванням учнів на даний час вирішується питання щодо дисциплінарної відповідальності винних посадових осіб освітньої галузі громади.

С.Шлегель, Ізяславський міський голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь