A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулись конкурси на визначення виконавців послуг з вивезення твердих та рідких побутових відходів на території Ізяславської міської ради

Дата: 18.02.2021 10:26
Кількість переглядів: 564

17 лютого відбулось засідання конкурсної комісії на визначення виконавців послуг з вивезення твердих та рідких побутових відходів на території Ізяславської міської ради. Засідання комісії провів її голова, заступник Ізяславського міського голови Василь Сложинський.

Конкурси проводились на виконання рішення 52 сесії Ізяславської міської ради 6 скликання від 24 грудня 2014 року № 22 з метою визначення виконавця послуг у сфері поводження з побутовими відходами на конкурсних засадах, як того вимагають статті 16 та 35¹ Закону України «Про відходи».   

Рішенням виконкому міської ради № 112 від 29 грудня 2020 року було затверджено конкурсну документацію і утворено конкурсну комісію. Оголошення про проведення конкурсу опубліковано в газеті «Зоря Надгориння» від 14 січня 2021 року № 2 (11336), а також розміщено на офіційному сайті міської ради в розділі «Конкурси».

На конкурси подано було пропозиції: від КП «Житлосервіс» - на надання  послуг з вивезення твердих   побутових відходів на території Ізяславської міської ради та від КП «Ізяславодоканал» на надання послуг  з вивезення   рідких побутових відходів на території Ізяславської міської ради.

За результатами розгляду, причин для відхилення комісією конкурсних пропозицій від зазначених комунальних підприємств не було. З огляду на це, а також те, що КП «Житлосервіс»  та КП «Ізяславводоканал» є єдиними учасниками конкурсів, конкурсна комісія прийняла рішення:

  • переможцем конкурсу з вивезення твердих побутових відходів на території Ізяславської міської ради визначити КП «Житлосервіс», яке відповідає кваліфікаційним вимогам та може забезпечити надання послуг відповідної кількості та якості. Строк укладення відповідного договору - 1 (один) рік;
  • переможцем конкурсу з вивезення рідких побутових відходів на території Ізяславської міської ради визначити КП «Ізяславводоканал», яке відповідає кваліфікаційним вимогам та може забезпечити надання послуг відповідної кількості та якості. Строк укладення відповідного договору - 1 (один) рік.

18.02.2021 р.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату виконкому міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь