A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

100-річний ювілей відсвяткувала жителька села Михнів

Дата: 17.02.2021 20:06
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

Сьогодні, 17 лютого, свій 100-річний ювілей відсвяткувала жителька села Михнів Ізясласької міської територіальної громади   Марія Йосипівна Бондарук.

Цього дня для ювілярки лунали  щирі вітання від родини - дітей, онуків, правнуків, близьких та односельців. Також   щирі поздоровлення  висловили Марії Йосипівні – Михнівський  староста Зоя Франкова, директор  місцевого сільськогосподарського товариства КОМПАНІЯ «УКРЕЛІТАГРО», депутат Шепетівської районної ради  Володимир Корнійчук. Мистецькі вітання для 100-літньої іменинниці подарували працівники закладів культури села Михнів. Гості привітали ювілярку та вручили їй  подарунки. 

Всього зазнала на своєму віку  Марія Йосипівна Бондарук. З дитинства важко працювала, пережила колективізацію, Голодомор, Другу світову війну, довелось відбудовувати народне господарство. Всю свою трудову діяльність провела у місцевому колгоспі на різних роботах та у рільничій бригаді. Але ніколи не полишала її впевненість у тому, що заживе її родина заможно, що буде тішитися на схилі літ онуками і правнуками. Аж ніяк не сподівалась, що доведеться зустрічати свій поважний ювілей – 100–річчя від Дня народження.

Разом із рідними згадуючи прожиті роки, на очах старенької з’являються непрохані гіркі сльози. Не оповісти усього словами, тож тамує Марія Йосипівна усе своє життя в своїй згорьованій душі, лиш зрідка щось та вирине у пам’яті: як піднімала на крило своїх синів, виховувала онуків, давала поради у вихованні правнуків. Вона завжди любила і любить життя, яким би воно не було.

ФОТОМАТЕРІАЛИ

17.02.2021 р

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь