A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗВЕРНЕННЯ Ізяславського міського голови з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 08:35
Кількість переглядів: 455

 

Шановні учасники бойових дій на території інших держав, ветерани війни в Афганістані!

Я хочу висловити глибоку пошану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким довелося на собі відчути жах бойових дій в горах Афганістану, пустелі Іраку та інших «гарячих» точках планети.

Кожного року 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та роковини того пам’ятного дня, коли було завершено виведення радянських військ з території Афганістану. 

Ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах, з повагою та шаною звертаємось до всіх українців, які брали участь у локальних війнах та у врегулюванні військових конфліктів за межами нашої держави. 

Мужність та героїзм дорого коштували нашій країні.
Тільки в бойових діях на території Афганістану загинули 3360 українців, 72 - пропали безвісти або потрапили у полон. Пораненими із Афганістану повернулося близько 8 тисяч українців, інвалідами – майже 5 тисяч. Серед загиблих у тій війні були і сини  родин з Ізяславського краю.. 

Хочу схилити голову перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися з тієї війни, перед тими патріотами та громадянами, яких не дочекалася рідна земля, не дочекалися матері, дружини, друзі, діти. Вічна пам'ять загиблим, ми завжди будемо пам'ятати про них як про героїв

Ми схиляємо голови в знак вшанування усіх українських солдатів, які віддавали й віддають свої життя за панування найвищих людських цінностей — свободу та право на самостійність і незалежність.

Шановні воїни-інтернаціоналісти, дякую вам за вашу мужність та відданість військовому обов’язку. Бажаю вам, щоб біль війни назавжди залишився у минулому, щоб ваше життя до країв було наповнене щастям, добробутом та успіхом, а на українську землю повернувся мир і благополуччя.

 

Сергій ШЛЕГЕЛЬ,
Ізяславський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь