Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В Ізяславському НВК №5 пройшов турнір по FlatOut

Дата: 13.02.2021 15:54
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

7 вересня 2020 року комісія з визнання видів спорту внесла кіберспорт до офіційних видів спорту України. Кіберспорт також додали в офіційну програму спортивних Літніх азійських ігор 2022 року, що пройдуть в Ханджоу в Китаї.

         Кіберспорт, або ж електронний спорт – це спортивні змагання з відеоігор. Перша ліга електронного спорту з’явилася у США в 1997 році.

Зазвичай кіберспортивні ігри – це шутери від першої особи, стратегії реального часу й спортивні симулятори. Подібно до звичайного спорту, конкретні ігри називаються дисциплінами. Найпопулярніші з них: Counter-Strike; DotA; FIFA; Halo 2; Heroes of Newerth;  League of Legends;  Quake; Starcraft;  Warcraft; World of Tanks та інші.

Кіберспорт потребує високої координації між руками та очами, при цьому задіяні різні ділянки мозку. Пульс гравців часом досягає 160-180 ударів за хвилину – так само, як у тих, хто біжить марафон, а рівень кортизолу – гормону стресу – такий самий, як і у водія гоночного автомобіля.

11 лютого п.р. учні Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищука, гімназія» долучилися до кіберспортивних змагань. Саме в цей день, під час Тижня математики та інформатики, що проходив у закладі, вчителями інформатики Андрієм Загоруєм та Олексієм Задворним   було підготовлено та  проведено кіберспортивний турнір з комп’ютерної гри FlatOut. До участі в турнірі  зголосилось більше 30 учнів закладу освіти.

За результатами змагань, в ході запеклої боротьби на віртуальних  гоночних трасах призові місяця розподілилися таким чином: 1 місце виборов учень 8 В Максим Кобернюк; 2 місце –  учень 8 В класу Сергій Моргун;   3 місце – учень 9 Б класу Артем Кузьмук.    

 У окремому фіналі для дівчат 1 місце зайняла учениця 8 Б класу Олександра Полєщенкова Олександра, 2 місце посіла учениця 8 Б класу Каріна Цимбалюк.

Переможці турніру були нагороджені відповідними дипломати та отримали пам’ятні подарунки.

ФОТОМАТЕРІАЛИ

13.02.2021 р.

За матеріалами сайту Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищука, гімназія» https://sites.google.com/view/iznvk5


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь