Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В Ізяславському НВК №5 пройшов турнір по FlatOut

Дата: 13.02.2021 15:54
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

7 вересня 2020 року комісія з визнання видів спорту внесла кіберспорт до офіційних видів спорту України. Кіберспорт також додали в офіційну програму спортивних Літніх азійських ігор 2022 року, що пройдуть в Ханджоу в Китаї.

         Кіберспорт, або ж електронний спорт – це спортивні змагання з відеоігор. Перша ліга електронного спорту з’явилася у США в 1997 році.

Зазвичай кіберспортивні ігри – це шутери від першої особи, стратегії реального часу й спортивні симулятори. Подібно до звичайного спорту, конкретні ігри називаються дисциплінами. Найпопулярніші з них: Counter-Strike; DotA; FIFA; Halo 2; Heroes of Newerth;  League of Legends;  Quake; Starcraft;  Warcraft; World of Tanks та інші.

Кіберспорт потребує високої координації між руками та очами, при цьому задіяні різні ділянки мозку. Пульс гравців часом досягає 160-180 ударів за хвилину – так само, як у тих, хто біжить марафон, а рівень кортизолу – гормону стресу – такий самий, як і у водія гоночного автомобіля.

11 лютого п.р. учні Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищука, гімназія» долучилися до кіберспортивних змагань. Саме в цей день, під час Тижня математики та інформатики, що проходив у закладі, вчителями інформатики Андрієм Загоруєм та Олексієм Задворним   було підготовлено та  проведено кіберспортивний турнір з комп’ютерної гри FlatOut. До участі в турнірі  зголосилось більше 30 учнів закладу освіти.

За результатами змагань, в ході запеклої боротьби на віртуальних  гоночних трасах призові місяця розподілилися таким чином: 1 місце виборов учень 8 В Максим Кобернюк; 2 місце –  учень 8 В класу Сергій Моргун;   3 місце – учень 9 Б класу Артем Кузьмук.    

 У окремому фіналі для дівчат 1 місце зайняла учениця 8 Б класу Олександра Полєщенкова Олександра, 2 місце посіла учениця 8 Б класу Каріна Цимбалюк.

Переможці турніру були нагороджені відповідними дипломати та отримали пам’ятні подарунки.

ФОТОМАТЕРІАЛИ

13.02.2021 р.

За матеріалами сайту Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищука, гімназія» https://sites.google.com/view/iznvk5


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь