A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Представниця Ізяславщини серед призерів конкурсу екскурсоводів Хмельниччини

Дата: 09.02.2021 12:30
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

Із 2 по 4 лютого, в місті Хмельницький проходив І тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». Організатором проведення Конкурсу виступив  Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації від 15 січня 2021 № 8-од.

Конкурс проведено з метою виховання в учнів любові до рідного краю, бережного ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, природного довкілля; розвитку музейної справи в закладах освіти, поглиблення знань щодо методів і форм музейної роботи, популяризації музейних колекцій.

До участі в конкурсі зголосились екскурсоводи   музеїв, що діють на базі закладів освіти Хмельниччини, таких профілів: військово-історичних – 4 музеї; історичних (широкого профілю) – 9; інших профілів (природничі, технічні та галузеві) – 3.

Відповідно до умов Конкурсу юні екскурсоводи презентували музеї закладів освіти в яких вони здобувають освіту, і проводять по них екскурсії. Під час презентацій конкурсантами було розкрито зміст експозиції музею, спрямованість її розділів, акцентовано увагу на найбільш важливих музейних предметах, розкрито форми діяльності та виховне значення музею в закладі освіти.

Завдяки учасникам Конкурсу, члени журі та всі присутні змогли віртуально відвідати музеї, ознайомитись з їх експозиціями, побувати на тематичних екскурсіях.

За рішенням журі переможцями та призерами Конкурсу екскурсоводів  серед історичних музеїв (широкого профілю) ІІІ місце здобула представниця Ізяславщини - екскурсовод Дарина ТАНАЩУК, учениця 9 класу Михнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Ізяславської міської територіальної громади, за екскурсію «Історія – свідок минулого, свідок істини, жива пам’ять» (керівник музею Ірина Суліма Ірина).

Щиро вітаємо Дарину Танащук та її наставника Ірину Суліму із перемогою та бажаємо успіхів в роботі музею закладу.  

ФОТОМАТЕРІАЛИ

09.02.2021 р.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь