A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

До уваги землевласників, землекористувачів та орендарів земельних ділянок, розташованих на території м. Ізяслав!Затверджена технічна документація з нормативної грошової оцінки земель м. Ізяслав

Дата: 01.07.2020 16:15
Кількість переглядів: 3122

Шановні землевласники, землекористувачі та орендарі земельних ділянок, розташованих на території м. Ізяслав:

Рішенням шістдесят восьмої сесії Ізяславської міської ради 7 скликання від 23 червня 2020 року № 4 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Ізяслав Ізяславського району Хмельницької області» затверджена технічна документація з нормативної грошової оцінки земель м. Ізяслав Ізяславського району Хмельницької області з базовою вартістю одного квадратного метра земель у розмірі 152,58 грн. станом на 2020 рік.

Відповідно до п. 2 цього рішення нормативна грошова оцінка земель м. Ізяслав Ізяславського району Хмельницької області застосовується з 01.01.2021 р.

Нормативна грошова оцінка земель підлягає щорічній індексації відповідно до вимог чинного законодавства.

Затвердження нової нормативної грошової оцінки земель мІзяслав Ізяславського району Хмельницької області відповідно до вищезазначеного рішення є підставою для внесення змін до раніше укладених договорів оренди землі. 

    Платникам плати за землю (крім фізичних осіб), які самостійно обчислюють суму плати за землю та подають до відповідного контролюючого органу за місцезнаходженням земельної ділянки (у м. Ізяслав – Ізяславське управління ГУ ДПС у Хмельницькій області) податкову декларацію, необхідно отримати після 15.01.2021 року через Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), який утворений при Ізяславській міській раді, у встановленому законом порядку витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, який видається відділом в Ізяславському районі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, та повідомити контролюючий орган, що реалізує державну податкову політику, про оновлений розмір плати за землю у зв’язку зі зміною нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

Міська рада

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь