A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Понад 490 приватних будинків в місті Ізяслав не мають номерних знаків

Дата: 27.03.2020 11:28
Кількість переглядів: 979

Фото без опису

Понад 490 приватних будинків в місті Ізяслав

не мають номерних знаків

 

        Такі результати перевірки стану адресного господарства в місті Ізяслав на 1 січня 2020 року. У зв’язку з цим, а також на виконання листа Головного управління статистики у Хмельницькій області і для забезпечення виконання розпорядження Кабінету Міністрів України «Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення» Ізяславська міська рада просить власників індивідуальних житлових будинків садибного типу (приватних житлових будинків)  якнайшвидше забезпечити встановлення номерних знаків, аншлагів з назвами вулиць на власних житлових будинках.

      Упорядкування адресного господарства населених пунктів має важливе значення для проведення перепису населення, а також для роботи всіх служб швидкого реагування (поліції, швидкої допомоги, рятувальників, комунальних служб тощо).

    Згідно з Правилами утримання житлових будинків та прибудинкових територій, затверджених наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства, до зовнішнього благоустрою будинків і прибудинкових територій, проведення якого є обовязком власників, відноситься встановлення на  фасадах жилих будинків покажчиків  назви вулиці, провулка, номера будинку.  Крім того, відповідно до Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м.Ізяслава, затверджених рішенням  дванадцятої сесії Ізяславської міської ради 5 скликання від  15  травня 2007 року,  утримання в задовільному стані номерних знаків житлових будинків є обовязком власників будинків.

        Тому всіх громадян, на приватних будинках яких відсутні покажчики з назвою вулиці (провулку) та номерні знаки, просимо усунути це порушення, оскільки, відповідно до вищезазначених Правил благоустрою, за порушення щодо розміщення елементів зовнішнього благоустрою власник будинку несе адміністративну відповідальність згідно зі статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (штраф в розмірі від 340 грн. до 1360 грн.).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь