Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Інформація про капітальний ремонт вулиці Шевченка

Дата: 02.09.2019 10:39
Кількість переглядів: 1020

Інформація про капітальний ремонт вулиці Шевченка

(від будівлі КП «Ізяславводоканал» до містка через р.Понора)

 

Ізяславська міська рада перепрошує містян за недостатнє інформування по питанню проведення ремонту дорожнього покриття вулиці Шевченка на ділянці від будівлі КП «Ізяславводоканал» до містка через р. Понора. Доводимо до відома ізяславчан, що рішенням № 19 49ї сесії Ізяславської міської ради від 18.04.2019 року виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт вищезгаданої дороги, рішенням № 3 51ї (позачергової) сесії від 31.05.2019 р. затверджено відповідний робочий проект вартістю 2 310 650 грн., експертизу кошторисної частини якого проведено ТОВ «Експертиза МВК».

01.08.2019 року на сайті Держзакупілі онлайн оголошено тендер на капітальний ремонт зазначеного об’єкта, а 20.08.2019 р. відбувся аукціон, станом на сьогоднішній день триває вивчення та оцінка пропозицій учасників аукціону в порядку, передбаченому чинним законодавством України. Через відсутність всієї суми коштів міська рада не мала змоги провести аукціон раніше вищевказаної дати.

Більш детально ознайомитись з даними щодо закупівлі, перебігу аукціону, протоколами розкриття пропозицій можна ознайомитись на сайті Держзакупілі онлайн https://www.dzo.com.ua

Аналізуючи висловлювання деяких жителів міста в соціальних мережах, складається враження, що міський голова депутати та працівники апарату міської ради незрячі, мешкають не в Ізяславі та використовують для переміщення по місту гелікоптери. 

Запевняємо, що це враження хибне, а машини (у кого вони є) представників органу місцевого самоврядування від неналежного стану доріг псуються так само, як і транспортні засоби інших власників.

Звісно, в роботі міської ради, комунальних підприємств вистачає недоліків, як і в роботі будь-якого підприємства, установи чи працівника. Кожен з нас, громадян, має право на критику влади, в т.ч. місцевої. Проте для конструктивної критики недостатньо лише мати гаджет для відеозйомки та профіль в соцмережі – бажано попередньо з’ясовувати, до чиїх повноважень належить вирішення тих чи інших питань. І не соромитись звертатись до міської ради ні в усній, ні в письмовій формі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь