A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Офіційна делегація міста Ізяслав побувала в місті Остроленка (Республіка Польща)

Дата: 25.05.2017 09:35
Кількість переглядів: 1048

Підписано угоду про співпрацю між містами Ізяславом та Остроленка

Офіційна делегація міста Ізяслав на чолі із Ізяславським міським головою Валентиною Корнійчук побувала в місті Остроленка (Республіка Польща). Перебування ізяславчан в місті Остроленка припало на День міста, який відзначається 20 травня.

У ході візиту Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук та президент міста Остроленка Януш Коттовскі підписали угоду про співпрацю між містами Ізяславом та Остроленка. Підписання зазначеної угоди відбулося під час офіційного прийому в уряді міста Остроленка. На прийомі також були присутні: голова польської громади міста Ізяслав Валентин Паньковський, заступник Ізяславського міського голови Любов Калитюк, представники депутатського корпусу Ізяславської міської ради, настоятель костелу святого Йосипа (м.Ізяслав) о.Едуард Пюро, колектив зразкового ансамблю народного танцю «Барвограй» Ізяславської дитячої школи мистецтв із своїм керівником Зоряною Куземою та інші члени делегації.

Після підписання угоди гостям показали фільм, що розповідає про традиції, культуру і економіку міста Остроленка та регіону.

Під час перебування в місті  Остроленка учасники зразкового ансамблю народного танцю «Барвограй» Ізяславської дитячої школи мистецтв зустрілись із своїми однолітками із ансамблю пісні і танцю “Kurpie”. Також юні ізяславчани в рамках відзначення Дня міста Остроленка зранку виступили у місцевому будинку для громадян похилого віку, а ввечері представили свою творчу майстерність на головній сцені міста  – на міському стадіоні  у великому святковому концерті перед жителями міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь