Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Чорне крило смерті знову нависло над нашою громадою

Дата: 24.09.2024 08:55
Кількість переглядів: 1243

Фото без опису

Чорне крило смерті знову нависло над нашою громадою, забираючи тих, хто став на захист рідної землі. Сьогодні ми зі сльозами на очах схиляємо голови перед черговою важкою втратою — 21 вересня пішов з життя наш 52-річний земляк з с.Михля Лютарського старостинського округу, стрілець-санітар механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону, старший солдат Калетюк Олександр Петрович.

Палке серце Воїна Світла, котрий  стояв на передовій у боротьбі з безжальним ворогом, захищаючи наші домівки, родини та майбутнє нашої країни, перестало битися на Запоріжжі.

Його серденько билося в ритмі з кожною битвою, з кожним подихом його товаришів по зброї. Відвага, самовідданість і незламний дух — це те, що залишиться з нами як його незабутній спадок. Та страшна звістка, що палке серце більше не б'ється, розриває душі всіх, хто знав його і шанував.

У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе родини, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Із сумом у серці пам’ять про незабутній подвиг нашого земляка завжди житиме в серцях кожного із нас. Світла пам'ять нашому оборонцю, який відтепер охороняє нас з небес.

Про час і місце прощання з Воїном Світла буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь