Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Зміна тарифу та встановлення плати за абонентське обслуговування на операції із збирання та перевезення змішаних побутових відходів

Дата: 02.09.2024 15:21
Кількість переглядів: 504

 


Фото без опису

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Ізяславської міської ради  № 176 від 28.08.2024 року «Про встановлення тарифів на операції із збирання та перевезення змішаних побутових відходів, які надає КП «Житлокомунсервіс» встановлено нові тарифи та плата за надання послуг з управління відходами, а саме:

Послуга

Одиниця виміру

Населення

Бюджетні установи

Інші споживачі

Збирання та перевезення твердих побутових відходів

1 м.куб.

153,49 грн. з ПДВ

160,80 грн. з ПДВ

175,41 грн. з ПДВ

Захоронення твердих побутових відходів на міському полігоні

1 м.куб.

41,96 грн. з ПДВ

43,96 грн. з ПДВ

47,96 грн. з ПДВ

Всього:

 

195,45 грн. з ПДВ

204,76 грн. з ПДВ

223,37 грн. з ПДВ

 

Отже, з 01 вересня 2024 року плата за надання послуги з управління відходами становитиме 25,41 грн./місяць з однієї зареєстрованої/проживаючої особи.

Водночас, відповідно до вимог Закону України «Про житлові комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 року № 808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам за індивідуальними договорами про надання комунальних послуг або за індивідуальними договорами з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем про надання комунальних послуг» (зі змінами), КП «Житлокомунсервіс» повідомляє споживачів, що з 01.09.2024 року буде застосовуватися плата за абонентське обслуговування.

Плата за абонентське обслуговування - платіж, який споживач сплачує виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором про надання комунальних послуг, що включає витрати виконавця, пов’язані з укладенням договору про надання комунальної послуги, нарахуванням та стягненням плати за спожиті комунальні послуги, а також за виконання  інших функцій, пов’язаних з обслуговуванням виконавцем абонентів за індивідуальними договорами.

Для споживачів комунальних послуг КП «Житлокомунсервіс» розмір плати за абонентське обслуговування нараховується щомісячно, у фіксованому розмірі, з розрахунку на один особовий рахунок (домоволодіння), незалежно від кількості мешканців та становить 05,00 грн./місяць.

Контакти для довідок: 068 472 36 49

 

За матеріалами КП «Житлокомунсервіс»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь