Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Страшною звісткою знову увірвалася війна до нашої громади

Дата: 30.08.2024 09:29
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Серце громади знову огорнула чорна хмара горя. Війна, яка вже стільки часу терзає наші серця і душі, знову принесла страшну звістку в наш дім. Ще один наш земляк, мужній оборонець, віддав своє життя заради майбутнього України – 54-річний мешканець с.Михля Лютарського старостинського округу, молодший сержант, бойовий медик механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону Сергій Петрович Лукащук.

Дев'ять довгих місяців Сергій вважався безвісти зниклим. Надія жевріла в серцях його рідних і близьких, що він живий, що з часом повернеться додому. Проте дива не сталося...Виявилось, що наш Воїн Світла загинув 20 листопада 2023 року внаслідок штурмових дій противника на Донеччині.

Кожного разу, коли ми дізнаємося про нову втрату, біль стає нестерпним, сльози стають гіркими, а серця наповнюються смутком і відчаєм. Ми розуміємо, що ця війна не щадить нікого — вона забирає найкращих, тих, хто, не вагаючись, став на захист рідної землі, хто жертвував собою заради того, щоб ми могли жити у вільній і незалежній країні.

Ми розділяємо цей невимовний біль разом із родиною Сергія. Їхня втрата — це втрата для всієї нашої громади. Висловлюємо свої глибокі співчуття його близьким, розуміючи, що слова зараз безсилі, але сподіваємося, що вони знайдуть розраду в тому, що Сергій віддав своє життя за святу справу — за незалежність і свободу України.

Вічна пам'ять і слава Герою! Нехай його душа знайде вічний спокій, а ми продовжимо боротьбу за ту справу, за яку він віддав своє життя.

Інформацію про зустріч та прощання з загиблим воїном повідомимо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь