Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У книзі пам’яті мешканців Ізяславщини ще одна чорна сторінка

Дата: 01.08.2024 15:07
Кількість переглядів: 3059

Фото без опису

Як би важко нам не було про це повідомляти, та пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом продовжує торкатися Ізяславщини. На жаль, Україна та наша громада втратила ще двох своїх оборонців:

  • 22-річного мешканця с.Припутні Білівського старостинського округу, солдата, навідника 4 аеромобільного відділення 2 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону Бугая Назарія Олександровича, котрий тривалий час вважався зниклим безвісти. У рідних жевріла надія, проте дива не трапилося. Під час виконання військової служби на Луганщині 18 січня 2024 року смерть забрала нашого відважного захисника;

  • 35-річного мешканця с.Путринці Радошівського старостинського округу, солдата, водія 3 протитанкового відділення протитанкового взводу 1 механізованого батальйону Антончика Юрія Олександровича, котрий помер 31 липня у медичному закладі.

Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих бійців. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Кожен мешканець Ізяславської громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом наших новітніх Героїв. Ім’я Назарія та Юрія  назавжди буде вписане в історію нашої громади та держави.

Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес!

Вічна слава і пам’ять нашим Воїнам Світла!

Інформацію про зустріч та прощання з померлими воїнами повідомимо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь