Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Визначено лауреатів ІІ туру VIІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського

Дата: 26.07.2024 08:35
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

Фестиваль-конкурс імені Павла Вірського є важливим заходом для розвитку та популяризації народної хореографії в Україні. Він надає можливість талановитим колективам з різних регіонів нашої держави демонструвати свої вміння, обмінюватися досвідом та сприяти збереженню національної культурної спадщини.

Цьогоріч престижний конкурс зібрав найкращі колективи з усієї України, які продемонстрували свої таланти та майстерність у народних танцях. З 24 до 28 червня 2024 року відбувся перегляд конкурсних номерів колективів-переможців І відбіркового туру VIІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського. У другому турі фестивалю-конкурсу взяли участь 141 колектив з 20 областей України, показавши високу художню рівень та відданість традиціям. Всеукраїнське журі фестивалю-конкурсу, переглянувши 272 номера, визначило 63 колективи, які стали переможцями ІІ туру VIІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського.

Одним із найяскравіших учасників конкурсу -  лауреатів цього туру з Хмельницької області став ансамбль народного танцю «Барвограй» Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва. Художній керівник ансамблю Зоряна Кузема підготувала захоплюючий номер «Єврейський танець», який викликав справжнє захоплення у глядачів та суддів своєю енергією, технікою виконання та майстерним втіленням національних танцювальних традицій. Колектив отримав високу оцінку у номінації D2, що підтверджує його професіоналізм і творчий підхід до виконання народних танців.

Вітаємо «Барвограй» із заслуженою перемогою та бажаємо подальших успіхів на хореографічному шляху, зокрема у ІІІ турі фестивалю-конкурсу, який відбудеться у місті Київ. Впевнені, ви гідно представите нашу Ізяславщину у столиці!

За матеріалами Хмельницького обласного науково-

методичного центру культури і мистецтва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь