Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Знаний освітянин не підкорився своєму віку, а підкорив його собі

Дата: 03.07.2024 15:17
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

Учора, 02 липня, відзначив свій 90-літній ювілей знаний освітянин Ізяславщини Віталій Яцейко, котрий протягом своєї багаторічної кар'єри зробив значний внесок у розвиток освіти нашої громади.

Віталій Васильович розпочав свою професійну діяльність як вчитель української мови та літератури в с.Клубівка. Його уроки завжди відзначалися високим професіоналізмом, глибокими знаннями та любов'ю до рідної мови й літератури. Як педагог завжди прагнув не лише навчити дітей, але й прищепити їм любов до знань, моральні цінності та патріотизм.

Протягом наступних три десятиліття працював інспектором шкіл, завідувачем районним методичним кабінетом. Цей напрямок його діяльності допоміг підвищити якість освіти в нашій громаді, сприяючи професійному розвитку вчителів та покращенню навчального процесу.

Наступні 25 років Віталій Яцейко очолював райком профспілки працівників освіти, де активно захищав права і інтереси освітян. Його відданість справі, професіоналізм і турбота про колег були незмінними протягом всієї кар'єри. За свою трудову діяльність на освітянській ниві Віталій Васильович отримував різноманітні відзнаки різних рівнів.

Імениннику є чим пишатися, разом із своєю коханою дружиною виховали двох синів. Наразі Віталій Яцейко займається вихованням своїх онуків, продовжуючи передавати свої життєві знання та цінності молодшому поколінню.

З нагоди 90-річного ювілею в гості до іменинника завітали представники Ізяславської міської ради, зокрема його колишні учні та колеги, щоб привітати з цією визначною подією. Прибувши до оселі Віталія Яцейка з теплими словами вітань, квітами та подарунками, гості висловили свою вдячність за його невтомну працю та невичерпну енергію, за вагомий внесок у розвиток освіти та побажали ювіляру міцного здоров'я, довгих років життя та подальших успіхів.

Ювіляр приймав вітання з великою радістю та вдячністю. На обличчі була щира усмішка, а його очі сяяли від щастя і водночас суму – коханої дружини не було поруч у такий урочистий момент (рано овдовів). Іменинник залюбки поділився своїми спогадами про роки, проведені в школі, розповів про своїх учнів, а також про значення освіти в його житті та освітянські досягнення. Він також висловив подяку всім, хто прийшов його привітати, і наголосив, що саме підтримка та любов близьких людей додають сил і натхнення.

Цей ювілей ще раз підкреслив, наскільки важливо вшановувати людей, які своєю працею та відданістю роблять світ кращим. Віталій Яцейко – справжній герой нашого часу, чия життєва мудрість та доброта продовжують надихати чимало людей, і його внесок у розвиток освіти завжди буде гідно оцінений.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь