Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Засідання виконкому Ізяславської міської ради: основні рішення та підсумки

Дата: 28.06.2024 12:39
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Цими днями відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому було розглянуто низку важливих питань, що стосуються життєдіяльності громади. Порядок денний був насичений і включав різноманітні аспекти функціонування міської територіальної громади.

Одним з ключових питань було схвалення проєкту рішення про внесення змін до бюджету громади на 2024 рік. Запропоновані зміни покликані забезпечити ефективний розподіл фінансових ресурсів та врахувати нові потреби й пріоритети розвитку громади.

Окрім того, присутні члени виконкому затвердили суми збитків, які зазнав міський бюджет через те, що окремі місцеві підприємці користуються земельними ділянками без правовстановлюючих документів, а отже не платять земельний податок. Цього разу сума збитків сягає 116 911,55 грн. Попередньо дане питання було розглянуто 29 травня на засіданні комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам. Підготовлені цією комісією акти визначення розміру збитків затвердили члени виконкому. Згідно ухваленого рішення порушники мають відшкодувати визначені збитки (безпідставно збережені кошти) у повному обсязі у визначений термін.

Наступні кілька питань порядку денного стосувалися житлово-комунальної сфери. Отже, учасниками зібрання було прийнято рішення про видалення зелених насаджень на території Ізяславщини. Мова йшла про старі, аварійні, фаутні, сухі дерева та ті, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян. Окрім того, було ухвалено рішення про видачу дозволу на порушення об’єкта благоустрою для окремих фізичних осіб-підприємцям та КП «Ізяславводоканал» (території загального користування у м.Ізяслав, проведення земляних робіт або монтажних робіт, пов’язаних з розриттям дорожнього покриття вулиць для прокладення/заміни водопровідних труб та приєднання будинків до центрального водопроводу міста), що дозволить здійснити необхідні ремонтні та будівельні роботи з метою покращення інфраструктури громади.

Далі присутніми учасниками було обговорено ряд інших планових питань, зокрема питання соціальної сфери.

Засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради пройшло продуктивно, були ухвалені важливі рішення, спрямовані на покращення життєдіяльності громади та захист прав її мешканців. Із відповідними рішеннями з усіх питань порядку денного можна буде ознайомитися на сайті міської ради відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь