Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулась урочиста церемонія нагородження переможців учнівських олімпіад

Дата: 25.05.2024 18:12
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

Хмельниччина багата талановитими людьми, що своєю працею її звеличують, є ким пишатися. Наявний досить потужний потенціал творчої та обдарованої молоді нашого краю. Приємно бачити, що й сьогодні область повниться молодими обдаруваннями. Це майбутнє країни, її надія та гордість.

Протягом січня-лютого 2024 року на Хмельниччині в очному форматі проведено ІІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад із 18 навчальних предметів, у якому участь взяли 1215 школярів. Як результат – 58 учнів області стали учасниками ІV етапу, 30 з них здобули дипломи переможців на рівні держави.

Цими днями в актовій залі Хмельницького національного університету відбувся урочистий захід, присвячений нагородженню переможців Всеукраїнського та обласного етапів учнівських олімпіад із навчальних предметів.

Дипломами І-ІІ ступенів були відзначені учні, які показали високий рівень знань, захищали честь освітнього закладу та стали переможцями і призерами всеукраїнських та обласних предметних олімпіад. Серед них – обдарована молодь Ізяславщини.

Отже, учень 9 класу Білівської гімназії Антон ВІННІЧУК був нагороджений грошовим сертифікатом та дипломом  ІІ ступеня за ІІ місце в ІІІ (обласному) етапі  Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії (вчитель Демянчук Т.М.), а також дипломом ІІІ ступеня за ІІІ місце з географії (вчитель Андрощук І.В).

Окрім того, здобувачі освіти Ізяславщини, котрі здобули ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі  Всеукраїнських учнівських олімпіад, також отримали дипломи (ІІІ ступеня):

 

з англійської мови:

Оксана ВЕКЛЮК, учениця 9  класу Ізяславського ліцею №2 імені О.Кушнірука  (вчитель Людмила КРЮКОВА);

Даниїл ПАШКЕВИЧ, учень  10 класу Ізяславського ліцею №2 імені О.Кушнірука  (вчитель Наталія БІЛИК);

Анна ЛИЧИК, учениця 11 класу Радошівського ліцею (вчитель Яна ЯРОХІНА).

 

з історії

Максим КОШЕЛЬ, учень 8 класу  Ізяславського ліцею №2 імені О.Кушнірука (учитель Наталія РОЗОМЮК);

Андрій ФЕЩУК, учень 9 класу Радошівського ліцею (учитель Наталія ЛІТВІНЧУК).

з географії

Володимир МАКСИМЧУА,  учень 10 класу  Ізяславського ліцею №5  імені О.П.Онищука (учитель Оксана КИЧАТА).

 

У цей надзвичайно складний для України час, коли кожної хвилини наш народ виборює свою незалежність, освітяни та здобувачі освіти на своєму - освітньому та науковому фронтах - самовіддано служать вітчизняній освіті й чинять опір російським окупантам. Країна пишається вами! Тож приміть найщиріші побажання  - нових успішних досягнень, перемог та віри в щасливе майбутнє незалежної України!

За матеріалами відділу освіти, молоді та

спорту Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь